Blog

Men vejret var godt...!

2009-05-21 17:20

    Ja skide godt kan man ikke kalde dagens runde. Vejret var ellers helt fantastisk, lunt og ingen vind. Desværre formåede jeg ikke rigtigt at udnytte det i dag. Spillet kørte ellers fornuftigt, og jeg føler at jeg rammer mage rigtig gode slag. Jeg puttede simpelthen bare ikke godt nok. Greens er ikke helt i top. De er ujævne og langsomme. Kombiner det med dårlig putning, så får man den nette sum af 34 putts efter 14 green træf. Jeg slår den faktisk rimelig tæt på, så jeg er ikke tæt på 3 putts overhovedet, men jeg er heller ikke i nærheden af at hole mere end jeg gjorde. Når bolden ikke når hullet, så går den ikke i - har jeg hørt ; )

Efter runden filmede Anders Christiansen min putting. Vi fandt et par ting i opstillingen, gamle svagheder, som blev vi fik rettet. 5 min efter trillede mine putts som jeg gerne ville igen. Rigtig dejligt, og tak til Anders.

Jeg tror og håber på at det nok skal blive godt i morgen.

Rasmus

En god start i divisionen!

2009-05-18 10:17

I den forgangne weekend, blev der taget hul på divisionskampene rundt om i Danmark. For Aalborg og mit vedkommende blev det lørdag en udekamp i Gyttegård mog Gyttegård og søndag en hjemmekamp i Aalborg mod Breinholtgaard.
 

Kampen lørdag mod Gyttegård blev spændende. Rigtig spændende. I år er vores hold en smule svækket, i og med at Thomas Haveman er skadet og Jesper Thuen ikke længere spiller for klubben. Heldigvis bliver amatørsiden skarpere og skarpere. Foursomes, som spilles om morgenen, og i lørdags i konstant regn hele vejen, faldt ud til vores fordel. Vi vandt 2 ud af 3 mulige, med sejre fra Jakob Thomsen og Allan Høgh samt Mikkel Rosenkjær og mig selv. Stillingen var inden singles 4-2 til os. Et super udgangspunkt på udebane.
I singlerne blev det spændende, vejret blev godtså der blev spillet flot golf over hele linjen af begge hold. Vores første to singler der blev sendt ud blev hurtigt afgjort. Kasper Nielsen måtte se sig besejret af Kenneth Hansen og den altid stabile Allan Høgh måtte sluge et nederlag mod Mads Dam. Det var derfor vigtigt i de næste matcher med nogle point i Aalborgs favør. Kasper Estrup leverede varen og vandt sin single i sikker stil. Aalborgs rookie på holdet Søren Færgeman leverede også varen og sikrede et halvt point mod en godt puttende John Nicolajsen. Dermed var stillingen 7-7, med yderligere 4 point at spille om. Mikkel var 4 ned efter 10 huller, men hentede langsomt ind på Martin Kamp via suplimt spil på bagni. Han blev først besejret på 18. hul, med mindst mulige margin, 1-0. Jeg selv spillede fornuftigt i den sidtse single og gjorde det, der kunne forventes af mig. Jeg vandt en sikker sejr over Jakob Graver Nissen 2-1, 15 pars og 2 birdies blev det, så der var ingen slinger i valsen. Stillingen var, da slutfløjtet lød, 9-9 og betød uagjort. Et resultat begge hold var tilfredse med.

Søndag blev ikke mindre spændende. Hele søndag holdt det tørt, men det blæste kraftigt. Aalborgs bane stod flot med gode, faste og hurtige greens. Det var en super test for begge hold.
Etfer foursomes var stillingen 3-3. Mikkel og jeg selv vandt stort, 4-3 over Torben Nyborg og Anders Kroman. Christian Beltoft og Kasper Estrup delte deres match mod en velspillende Danny Sejer og Jamie Willumsen. Jakob Thomsen og Søren Færgeman tabte 2-1 til Lykke Kjeldsen brødrene.
I singles blev det igen rigtig spændende. Efter 9 spillede huller så vi dominerende ud. Jeg selv var 4 up, Mikkel var 2 up, Beltoft var 1 up og Kasper Estrup var 4 up. Kun Thomsen og Færgeman var ned. 
I løbet af bagni, vendte to af matcherne, Mikkel kom pludelig 2 ned og Beltoft måtte ud af 18 hul for til sidste at vinde 1-0.
Mikkel viste format, da "Amen Corner" - rød 5, 6 og 7 blev spillet. Med 3 pars på de svære huller var stillingen helt lige igen. De sidste to huller blev også delte på solide pars så alt i alt en halveret match og et point til hver klub. Godt kommet igen af Mikkel.
Søren Færgeman mødte Danny sejer og måtte se sig slået af 3-2. Thomsen måtte tage til takke med et nederlag på 2-1. Det skal siges at Jakob var 5 ned på et tidspunkt, så det var godt kæmpet af den garvede Thomsen.
Kasper Estrup viste klasse og holdt aldrig igen i sin match, han vandt stort og sikkert 6-5. Jeg selv spillede også overlegent i den stærke vind. Min match blev afgjort på 14 hul, hvor jeg vandt 5-4.  

Alt i alt blev det til en sejr i Aalborgs favør på 10-8, mindst mulige margin for en sejr. Super start og vi er alle rigtig godt tilfredse med udfaldet af weekendens to kampe. Der har været en rigtig god holdånd hele weekenden. Vi har båret hinanden og hjulpet hinadnen, som et hold bør gøre.

Tak til de fremmødte tilskuere, som støttede os til sejr søndag. Det er altid rart, at spille med publikum : ) 

Ikke godt nok!

2009-05-14 17:34

Det var godt nok en kamp i dag. Puha, jeg slog mange løse slag. Jeg ved ikke rigtig hvor det kommer fra, men jeg ved at jeg har en træner der kommer på overarbejde næste gang vi mødes! 
Det jeg fandt efter runden i går på træningsbanen, det virkede absplut ikke i dag. Egentlig rammer jeg en enkelt fairway mere i dag end i går, men de skæve drives er altså for skæve. Jeg havde ikke rigtig nogen fornemmelse af om den ville gå højre eller venstre. Sent på runden forplanter det sig også til jernene, som ellers har fungeret rigtig godt det sidste lange stykke tid. Ærgerligt, men sådan går det jo. 

Jeg må videre, trods den kæmpe skuffelse det var at se at jeg var en enkelt brdie fra at komme med i den berygtede "shoot out" - Det var det resultatmæssige mål, der lige nøjagtig ikke blev nået. 
Positivt er det dog at slutte med fremme, når man kun spiller en god runde af to mulige. Bund niveauet var bare for lavt denne gang, til at det blev rigtig sjovt til sidst.

For at kigge lidt frem af, venter en hård weekend i divisionens tegn. Vi, Aalborg GK, har en udekamp lørdag og en hjemmekamp søndag. Det bliver spændende at se hvordan der bliver lagt fra land i år. Det kunne være rart med en sejr eller to : )

Ellers er der Ecco Tour på Hornbæk i næste uge, som jeg virkelig håber på at komme ind i. Det ville være trist at misse den. Problemet er lidt at jeg ikke rigtig har noget kategori, grundet for lidt spillede turneringer sidste år på Ecco Touren, så jeg må håbe på et Wild Card fra Ecco Tourens side af.

God weekend til alle.

Rasmus

.

Rigtig fin dag på kontoret ; )

2009-05-13 22:12

Det var en fornøjelse at spille idag. De ting jeg arbejder på rent mentalt var en succes idag. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har været så tålmodig på banen. Runden i dag tog over 6 timer og alene de sidste to huller tog 1,5 time. Jeg har ikke været i nærheden af utålmodig, så det var bare rigtig fedt. Min tænd/sluyk knap virkede efter bogen : )
Det er helt sikkert en kæmpe faktor i det store regnskab. Det skal med på banen igen i morgen, og så ser scorekortet forhåbentlig ligeså godt ud igen ; )

Der er stadig plads til forbedring. Jeg drivede ikke så godt idag, men reder de med gode jernslag og solid putting. I morgen skal jeg helt sikkert være mere fokuseret på tee stedet. Jeg fandt, efter runden, ud af at jeg skal dække bolden lidt bedre når jeg driver. Jeg håber det vil give nogle lange solide drives, så jeg kan angribe par 5 hullerne lidt mere!

 

 

 

 

T12 - Godkendt start på Dansk jord!

2009-05-10 16:03

Så er jeg atter tilbage på "pinden". Tak til Jens for at holde bloggen kørende de to første runder, hvor jeg ikke selv var i nærheden af internet. 


 

Dagen idag startede rigtig godt. Jeg spillede super fra tee til green. Især jernslagene var af høj kvalitet. Godt træf med god kontrol over kurverne, samt længderne. Det gav mange birdie chancer, som stille og roligt blev til realiteter. Efter 13 spillede huller var jeg pludselig 4 under par. Det var helt vildt dejligt og jeg nød det fuldt ud. 
Desværre formåede jeg ikke at holde skruen i vandet hele vejen. Jeg var ikke god nok til at få "sat en streg i sandet", da jeg løber ind i bogeyen på mit 14 hul. Den pris betalte jeg på 16. hul. Jeg var ikke fokuseret nok på tee stedet og sender mit drive dybt i venstre ind i noget hø. Derfra går det stærkt og pludselig står jeg med en dobbeltbogey. En dyr pris at betale, men jeg lærte af det. Alt i alt blev det til en runde i 71 slag, en enkelt under par.
Lige efter runden var jeg selvfølgelig godt træt af det, for der var virkelig lagt i ovnen til en lav runde i dag på en ellers svær bane. Men nu hvor runden er kommet et par timer på afstand, er der overvejende positive ting at tage med videre. Niveauet er der til at begå sig blandt de bedste, selv når jeg ikke spiller mit bedste. Jeg slutter denne turnering på en delt 12. plads, og jeg føler faktisk ikke, at jeg score og resultat mæssigt er på det niveau jeg ved jeg kan spille på. 
Det skal nok komme. Jeg skal bare fortsætte de gode takter og træne på det rigtige.

Måske lurer det gode resultat rundt hjørnet. Om blot 4 dage skal jeg spille første afdeling af Krone Golf Tour på Himmerland Golf & Country Club. Jeg skal spille med mine sponsor BACKTEE. Det ser jeg frem til. Turneringen spilleform er modificeret stableford. Der gælder det om, ligesom altid, at lave en masse birdies ; ) 

Jeg vil slutte her. Der kommer med garanti en blog eller to i løbet af næste uge, når det går løs i Himmerland : )

  

<< 48 | 49 | 50 | 51 | 52 >>