Blog

Det ligner ikke mig...

2009-06-25 17:44

    Nej det ligner slet ikke mig, at præstere det runden i dag mundede ud i. Jeg er rigtig rigtig tæt på at være der, hvor jeg gerne vil være i det lange spil. Slår mange fine og mange gode drives. Jern slagene er ogå rigtig fornuftige. Der hvor det går galt er omkring og på green. Jeg er ked af at sige det, men det var sku pinligt ringe i dag. I sær mine pitchslag var helt hen i vejret. Et par gange derude står jeg efter træffet og nyder slaget, indtil den dropper ned 10-15 meter kort. Jeg fatter det ikke.
Fairways og banen generelt står rigtig flot, men jeg kan mærke at jeg skal kæmpe med at få bolden op i luften når jeg er slår wedgeslagene fra 60 meter og ind. Den må jeg lige tage med træneren  over telefonen i aften. Det var meget mærkeligt, for jeg har super træf, bolden vil bare ikke frem ad og den flyver meget lavt.
På banens 9 hul (par 5) slår jeg to super gode slag op 20 meter kort at green, med 45 meter til pinden. Så slår jeg et, hvad jeg selv føler, godt pitchslag som ender 10 meter kort af pinden, 3 putts - bogey på kortet. På banens 10 hul (også par 5) ligger jeg midt i fairway og kan næsten nå green i to, men vælger at slå den frem i position. Jeg slår den i ud i wasteområdet i højre og er ligger med 50 meter til pinden. Jeg er først på green i 6! Av av av... Ganske vist havde jeg et par ringe lejes, men stadigvæk, hold da op det var pinligt dårligt. Jeg fik dobbelt bogey på hullet efter perfekt drive. Hmmm : (
Endvidere 3 putter jeg 3 gange yderligere og tæller idag 34 putts, med 13 green træf. Jeg putter 27 gange på de 13 greens, dvs. at jeg har 2,07 putts i snit pr. green i regulation. Så er det ike nemt at score godt.
Ja jeg ved næsten ikk hvad jeg skal sige, banen er selvfølgelig en god test, men helt ærlig, hold da op hvor syntes jeg, at jeg underpræsterede idag. Der var ikke meget der lykkedes.

Nå nok om det, der er stadig en dag i morgen, og forhåbentlig kan jeg udnytte det gode spil og de gode slag MEGET bedre. Det eneste jeg kan tage med fra dagens runde er den gode fornemmelse i det lange, samt humøret og "gå på modet", for det fejlede ikke noget. Jeg blev egentlig først træt af det og skufftet efter runden. 
 

Okay - trods alt...

2009-06-21 16:32

Jeg vil ikke sige, at jeg fik maksimalt ud af det i dag, men det gør man vel sjældent! Jeg opfylder mine mål derude idag, ethundrede procent så det kan jeg ikke være utilfreds med. Jeg får en hård start med +3 efter 5 huller, men holder humøret og hovedet oppe og får mig også spillet tilbage til en slut score på +1. Ærgerligt med de første huller, for det er egentlig dem man scorer på. Sådan går det engang imellem. Jeg følte ikke jeg gjorde noget forkert, jeg var bare en smule uskarp og havde ikke lige det fornødne held til at redde par. et 3 putt fra 8 meter for eagle på hul 2 var heller ikke så godt, men som sagt så var jeg idag upåvirket af det og fortsatte bare. Spillet vendte og jeg fik rullet nogle birdies i. 

Alt i alt en fin turnering, som jeg er rigtig godt tilfreds med. Især min mentale del af spillet var i orden. Det var fedt, at være tilbage på den konstruktive "sti". Det skal bare fortsætte, for så ved jeg at der venter noget stort forude. Hvem ved, måske allerede i næste uge på Lübker, hvor der skal spilles Krone Tour.

Jeg glæder mig ihvertfald. Banen skulle være kanon. Jeg har endnu ikke stiftet bekendtskab med banen, så det bliver fedt at opleve Danmarks velsagtens bedste bane på egen krop ; )

Rasmus

Moving day bestået ; )

2009-06-20 19:23

Dagen i dag levede op til forventningerne. Fuld ud! Vejret var i dag medgørligt, dog stadig udfordrende med stærk vind over Skanderborg. Pindene stod også en anelse sværere, så det var på mange måder dejligt at skyde minus tre. Særligt jernslagene og det korte spil var i sær klasse, hvilket kendetegner formen pt. 
Lørdag bliver tit og ofte kaldt "movind day" af diverse kommentatorer. Jeg "movede" også pænt frem i tabellen i dag, så moving day er bestemt bestået.

Det bliver spændende at spille i morgen, med fremme og der hvor det er sådan rigtigt bliver sjovt. Jeg glæder mig meget! Primære mål bliver at fortsætte de gode takter. Jeg har haft succes på banen ved kun at tænke på et eneklt slag af gangen, altså holde mig i nuet og kun spekulere på udførelsen af det enkelte slag. Går det godt er det fedt og slår jeg et skidt slag, forsøger jeg at gøre det bedre næste gang. På den måde lærer jeg af fejlene ude på banen samt holder et godt og neutralt spændingsniveau. Det er skønt at være tiilbage i en konstruktiv tankegang og positiv indstilling til tingene på banen : )

 

 

Fornuftigt!

2009-06-19 20:49

Ja dagen i dag var på mange måder godkendt. Jeg syntes jeg spiller rigtig godt hele vejen. Jeg slår to løse slag som straffes, så det var rigtig fornuftigt. Det tog præcis 7 timer og 3 minuter fra jeg slog mit første slag på 12 tee til jeg puttede det sidste putt i på 11 green. Det var en test i mere end en forstan. Spillet blev afbrudt to gange undervejs, kombineret med en strid jysk vind på en i forvejen tricky bane.

Det jeg er allerbedst tilfreds med var min måde at være på og tænke på derude. jeg tænkte ikke på scoren, men så mere runden som en test på "hvad kan jeg i dag" og "få mest mulig ud af dagen i dag". Det formåede jeg hele vejen, og det var en sejr i sig selv.

I morgen bliver vejret lidt som idag, bare uden vand, lyn og torden oppe fra. Det passer mig fint, for jeg kontrollerer boldflugten godt med jernene i øjeblikket, har man ikke styr på den er man på spanden derude. 
Jeg glæder mig til at spille endnu runde, hvor fokus er rettet mod slagene og ikke scoren.

Rasmus

Vand-vittigt...

2009-06-12 19:12

 

Jeg har efterhånden tilbragt mange timer i dårligt vejr på diverse golfbaner rundt om i Danmark og Europa, men i dag virker umiddelbart som den værste jeg kan huske. Hold da op et pis vejr. Så er det altså knap så sjovt at være golfspiller. 6 timer i konstant regn og i 15 sekundmeter, så bliver man altså kold og våd. Det dårlige vejr fik også sat sit præg på scors og humøret på banen generelt. Det var sågar et af holdene hvor de tre amatører valgte at gå ind inden runden var blevet færdigspillet.
Jeg selv kæmpede også meget derude i dag. Jeg fik en skidt start, fandt så noget midt på runden, men fik ikke rigtig nok ud af det. Puttsene ville ikke i da chancerne var der. En dårlig afslutning på en lang og våd dag sammenlagt med gårsdagens runde, betød at jeg endte på en delt 13 plads. Ikke noget at skrive hjem om, men jeg gjorde nu hvad jeg kunne.

De sidste to dage har jeg været lidt plaget af en skade i venstre skulder/nakkemuskel. Når venstre arm kommer ud foran kroppen og bliver løftet lodret, så "bider" det sku lidt. Det er en lille fiber/overbelastning som sidder og spænder. Efter runden i dag fik jeg lidt massage af min fysioterapeut Michael Harbo. Det hjalp med det samme. Jeg må hellere holde den i ro de næste dage, så jeg undgår en alvorlig skade. Det vill være surt, at miste kommende turtneringer pga overtræning, selvom jeg føler jeg skal og bør træne pt. Det er nok bedst at lade det blive ved kortspilstræning.

Nå det var alt fra mig om dagen våde begivenhed. God weekend til alle.

Rasmus

<< 46 | 47 | 48 | 49 | 50 >>