Blog

1. runde afviklet!

2009-06-11 18:02

Ja så kom vi igennem 1 runde i Løgstør. Jeg var så heldig, at have en god kammerat på bagen som caddy. Kasper Estrup, tak for hjælpen min ven : )

Egentlig sad spillet ikke så godt  i dag, drivede skidt, men puttede godt. Syntes egentlig minus 6 idag var ret okay, men at dømme på feltets scores så var det da ikke imponerende. Det skal lige siges at jeg bliver total snydt for 5 point i dag. På banens 10. hul driver jeg bevidst bolden over på 9 fairway, me den birdie som resultat her af. To huller senere bliver jeg gjort opmærksom på at min  birdie ikke tæller, og at den skla noteres som en dobbelt bogey eller værre. Ved spil af 10 hul er der i forbindelse med denne turnering midlertidig er Out of Bounds på 9 hul. Hvad... tænker man bare og mærker temperementet og blodtrykket stige. Jeg tacklede det heldigvis godt og fik et par birdies inden runden blev afsluttet. 
Jeg må da indrømme, at de 5 point jeg egentlig bliver "snydt" for, giver anledning til en vis for for bitterhed. Dem skal jeg så ud og hente i morgen, så det må jeg jo gøre.

Efter runden tog jeg ud og slog et par spande bolde med de længste køller i bagen. Det var egentlig det område af spillet der "hang" i bremsen i dag. heldigvis blev det meget bedre, så jeg håber det kan fortsætte i morgen. En ting er sikker, jeg skal ud og lave nogle birdies : )

Rasmus

Skidt weekend, men jeg ser frem ad : )

2009-06-09 22:00

Hej med jer allesammen.

 

Først vil jeg lige undskylde, at jeg først får blogget nu, men weekendens resultater i danmarksturneringen gav mig lige grund til at tænke lidt førend jeg fik skrevet noget om det. 
Det var på ingen måde i orden at tabe 11-7 på udebane, selvom vi vidste at det blev en svær opgave. At spille uafgjort hjemme mod Gyttegård dagen efter var salt i såret. hold da op hvor jeg underpræsterede søndag. Jeg var slet ikke klar mentalt og det påvirkede mit humør og mit spil i en meget negativ retning. Ikke godt nok, men sket er sket og det kan ikke laves om. Vi må som hold forberede os endnu bedre således vi til august kan komme gennem weekenden som holdet og klubben på toppen.

Nok om det, jeg ser frem ad. Frem til på torsdag hvor jeg skal spille med i anden afdeling af Krone Golf Tour, som spilles i Løgsør, så jeg kan bo hjemme i denne uge : )
Banen er ret ny, men helt i orden. Jeg spillede den for første gang i sidste uge og syntes den var helt i orden. Greens er meget kuperede så man skal ligge rigtigt i forhold til pinden for at have en realistisk chance for at lave birdies.
I morgen tidlig skal jeg spille den igen, og der vil jeg fokusere på at få lavet en gameplan. Jeg skal have noteret plus og minus sider omkring greens, samt fundet ud af hvad der skal slås fra tee på de forskellige huller.

Jeg lover at blogge efter runderne.

Rasmus

 

Bare en super dag : )

2009-05-26 12:52

    Ja, det har virkelig været en kanon dag i dag. I samarbejde med Nicolaj Hansen fra Titleist og min træner Marcus Brown, fik vi i dag fittet lidt udstyr til mig. Formålet var med fittingen var egentlig at få kigget på en driver, men der kom da også et par andre køller i bagen ; )

Det var super fedt, og første gang jeg har prøvet sådan noget. Stor tak til Marcus for at bruge to timer på sidelinjen og stor tak til Nicolaj for at komme forbi Aalborg. Også lige en tak til Michael Harbo fra Arkadens fysioterapi for lån af trackman - den er helt kanon!

Nicolaj, Marcus og jeg fandt hurtigt frem til to drivere der skilte sig ud og opfyldte det jeg søgte efter. Titleists 909 D2 model, med 9,5 grader viste sig at være køllen for mig. Spørgsmålet var så, om det skule være med Diamana skaft eller Matrix skaft. Det var svært at skille dem ad ud fra tallene på trackman. Personligt følte jeg, at matrix var en smule bedre end Diamana. For at være sikker fandt vi et hul på banen med modvind og et med medvind. Her slog jeg 6 bolde med hver for at se om der var forskel. I modvind var der ikke den store forskel, men Matrix skaftet viste sig at være bedre i medvinden, hvilket blev grunden til det enedlige valg -  Matrix.

Min egen spoon (909 F3, 15 grader med diamana) måtte også lade livet i dag, den bliver i fremtiden erstattet af 909 F2 15,5 grader med voodo skaft. Den var helt super fra fairway af! Derudover fik jeg også sneget mig en rescue kølle i bagen. En kølle jeg egentlig havde svoret aldrig ville komme i man bag, men nu er den altså godt og grundigt på vej. Det blev en 909 H med 19 grader og Project X 6,0 flighted stålskaft. Den var altså overraskende nem at slå med og bolden gik langt uden at være alt for borende og projektil agtig.

Syntes bare lige jeg ville dele den fede oplevelse det var, at blive fittet til noget godt udstyr, der passer!

Rasmus

 

 

Viljen holdt mig oppe...

2009-05-23 19:41

 

På en dag, hvor spillet ikke helt sad var det rart, at komme rundt i minus en. Betingelserne var meget lig gårsdagen, hvilket ihøj grad kan ses på scores. Det var ikke nemt, og jeg er godt tilfreds med en runde under par, uden at remme bolden så godt. Det korte spil og min evne til at redde pars bar mig rundt i dag. Og ja, så holede jeg sku lige et slag på 64 meter på mit 10 hul, banens hul 18. Det har jeg så vidt jeg husker aldrig gjort før, så det var lidt sjovt at prøve. Den var slået perfekt ind i modvinden. Den lander lige ved siden af hullet, hopper en meter frem og spinner tilbage i cuppen. Helt vildt sejt : )

Der er et stykke tid til at der igen sker nuoget, hvilket passer mig fint. Jeg føler jeg trænger til at træne igennem, så en 2-3 ugers pause kommer passeligt. Særligt ser jeg frem til tirsdag hvor Nicolaj Hansen fra Titleist kommer forbi Aalborg. Vi skal sammen med min træner Marcus og en lånt trackman finde en driver der kan sende mig langt ud i de fremtidige fairways. Jeg er aldrig blevet fittet før, så det glæder jeg mig til.

Kan i holde jer muntre : )

Rasmus

Stabilt spil

2009-05-22 20:55

    Der blev heldigvis putttet færre gange i dag. Det var dejligt, at mærke den markante forbedring. I dag spiller jeg meget tilsvarende i går, der falder bare en smule mere i. Det har blæst kraftigt i dag, hvilket kan ses på scores. Det skal åbentbart være svært for, at jeg kan bryde par ; )
Ej spøg til side. Jeg har rigitg mange chancer og slår solide golfslag hele vejen rundt. Der var mange putts der kyssede hulkanterne. Kan jeg bare fortsætte de gode takter i morgen og stadig forbedre putningen, så skal det nok blive godt.  

Håber det holder tørt og at vinden ligger sig!

Rasmus

<< 47 | 48 | 49 | 50 | 51 >>