Veloverstået træningslejr!

2012-02-02 14:05

Vaskemaskinen er tændt for 4 gang, mangler kun en enkelt vask, så er vaskeriet overstået ;-)

Jeg sidder og kigger tilbage på en af de bedste træningslejre jeg har været på nogensinde. Det var fedt at opleve USA, som for mit vedkommende var første gang. Så har man også været der ;-) Formentlig ikke for sidste gang... Spændende land!

Jeg er dybt imponeret over DGUs setup, og teamet bag spillerne. Jeg kan kun sige, at det er gået rigtig meget frem af, siden jeg selv var på amatør landsholdet. Jeg er stolt over at have været der, og endnu mere glad end nogensinde for at være en del af DGUs pro team. Jeg syntes teamet er perfekt skruet sammen, og jeg fornemmer at alle trænerne udvikler sig og vokser med opgaven. Denne træningslejr havde et overordnet tema, "kvalitetstræning" som vi arbejdede med hver dag. Forventninger til træningen, formål, øvelser dertil, udførelse og evaluering og så på den igen. Det gjaldt både fysisk, teknisk og mental træning. Vildt godt!

Jeg har fået rigtig meget god viden med mig hjem, og masser af ideer til at optimere min egen træning. Det bliver rigtig godt.

Det var desuden fedt at opleve den sociale del af det at være et team igen. Fedt at Lucas, Ørum og Malene var med, således man ikke var eneste pro. Er også ret sikker på at vi gav lidt videre til de unge spillere. Erfaring, inspiraton, ideer eller lign.
Mange af dem har et højt niveau teknisk, og når de lærer at "spille" spillet og komme lidt væk fra en formel tilgang til træning og spil, så kan de virkelig blive gode - allesammen!
Jeg syntes der er en fin tone blandt spilleren og trænere, samt generelt højt og godt humør hver dag. Det er en fornøjelse at være med til! Et sundt og godt miljø at være en del af!

Det var en rigtig hård tur, det fortæller min krop mig ihvertfald idag, men den var også rigtig vigtig og udbytterig for mit vedkommende. Jeg syntes jeg ser mig selv som en bedre spiller, sammenlignet med der hvor jeg var inden jeg tog afsted!

Tak for en god tur DGU!

Nu står den på piv kedelig, men vigtig formel træning indendørs et stykke tid. Det er knap så inspirerende som at træne og spille i 25-26 grader i USA, men jeg tror nu det bliver godt alligevel. Jeg er kommet et fint stykke teknisk, tilbagesvinget sidder efterhånden rigtig fint. Nu skal jeg udfordres lidt i svinget fra det udgangspunkt og ned til bolden :-) Man kan altid blive bedre :-)

 

Hjelm