Veloverstået divisionsweekend...

2010-06-06 20:15

Ja nu sidder jeg som en meget brugt ung mand, efter en lang og hård weekend.

Lørdag havde vi besøg af Silkeborg, som for første gang havde deres to bedste spillere med, Mads og Morten, som jeg kender rigtig godt fra min landsholdstid. Det var sku, ærlig talt, fedt at se dem igen, også selvom lørdag blev en dag hvor vi var udspillet og måtte sluge en 11-7 lussing på hjemmebane. Sådan kan det gå, men set over en bred kam, så var vi sku uskarpe. Personligt var jeg fornuftig i min foursome, puttede pisse godt, men i singlen var det noget ustabilt. Jeg scorede okay, og holdt da sammen på det, men kønt var det langt fra.

Søndag var det som om, at vi alle var markant mere tændte. Et nederlag på hjemmebane er sjældent godt, samtidig ligger det ekstra pres på udekampene. Det var en opgave vi tog i stiv arm idag, og selvom Holstebro ikke spillede deres bedste, er sejren stadig utrolig vigtig og af stor betydning for hele truppen. 14-4 hed slutresultatet, i Aalborgs favør.

Der var en god positiv tone blandt spillerene, lørdag men i særdeleshed søndag. Marcus var med som holdleder i Holstebro idag og han gjorde det RIGTIG godt så tak til ham fra mig og hele truppen... samt en bøn om, at han er med HVER gang fremover : )

Det betyder virkelig mere end man tror, at der er en på sidelinjen til at sprede lidt godt humør og komme med de råd, ris og ros der er brug for.

Nu står den på lidt restitution så der kan lades op til næste uges turnering på Royal Oak!

Rasmus