Vejret var bedre i Spanien.

2010-11-20 14:33

Det var noget af et antiklimaks at lande i Billund efter en uges træning syd på nær Barcelona. Godt jeg kun er hjemme for en kort bemærkning.

Det var en god uge, hvor jeg fik gjort meget af det jeg havde sat mig for. Fik trænet fornugftigt, løbet lidt og holdt fysikken ajour. I starten af ugen var det særligt kortspil og slagtræning jeg fokuserede, hvor det mod slutningen af ugen blev til tre runder med scorekort i lommen. Det ser ikke helt tosset ud : ) 
Jeg havde lidt svært ved at komme væk fra træningsbanen da jeg stod på banen, men jeg ved at jeg på første tee om 6 dage tænker som jeg skal. 
A -> B og så i med bolden. 

Jeg havde ikke den bedste fornemmelse for svinget dernede. Jeg slog fine slag, men havde svært ved at slå en draw når det var det jeg ville. Marcus og jeg fik det filmet og det er på planet som det plejer at være, så det er bare rytme og timing. Jeg plejer at geare op når det bliver alvor, så jeg ser frem til 2nd stage som er tæt på nu!

Jeg har allerede sat den første vask over, og gjort klar til den næste. Jeg skal jo aftsed igen tirsdag morgen. Torben Nyehuus tager med som caddy, og jeg glæder mig helt vildt. Han er en super caddy, og en god ven. Vi går godt i spænd sammen, så det bliver uden tvivl en god tur. Vi skal ned og lave birdies : )

Rasmus