Vejret stadig godt!

2010-09-24 15:54

Jeg fik hvad jeg havde bedt om. Fremover må jeg hellere være mere specifik. Det er virkeligt SYGT at gå PAR efter at have flækket samtlige fairways, én undtagelse som lå 10 cm ude i semiroughen, med gode svæv hele vejen rundt. Jeg havde som mål, at slå lækre slag og få tryk i bolden… det lykkedes til UG. Jeg spillede rigtig godt i dag. Slog tre lidt løse jernslag, men det var så også det. 16 greentræf blev noteret, og desværre 34 putts. Jeg har faktisk ikke nogle lange putts i dag, da jeg slår den til masten hele vejen. Jeg kom skidt fra start mht. green reading, selv om jeg holer for birdie på første. Det fik jeg aldrig aluppwt, og jeg mistede troen på mine linjer Havde jeg nu bare slået alle mine putts venstre/højre, så havde der været noget specifikt at arbejde på, men jeg føler jeg slog gode putts. Til sidst slår jeg dem godt nok lidt blødt, men det følger ofte med usikker green reading.
Efter 9 huller i dag, var jeg minus 2, lavede ikke nogen fejl og følte det så godt ud. På 10 hul slår jeg super drive, lækkert 6 jern ind til 3-4 meter. Den mister jeg, miss read, og har en 55 cm for par. Går fra 10 hul med en 6er (dobbelt bogey!). Hold da op en kæp i hjulet, som virkelig gjorde det var svært mentalt. Heldigvis spillede jeg upåklageligt videre og ramte bolden uændret.  Fik birdie og tro på det igen på hul 13, havde super birdie chancer på 14 og 15, inden et løst jernslag på 16 kostede en bogey. Tilbage til par for dagen, igen, og nu med kun to huller tilbage. Jeg lukker af par par trods 4 jern til green på par 5 hullet 18. Jeg chippede lige akkurat ved siden af hullet for eagle, som nok skulle have droppet hvis der skulle være en realistisk chance for at klare cuttet. Jeg var med andre ord knap så comittet til korte birde puts, som heller ikke droppede.

Det er virkelig ærgerligt at lave MC her i den vigtige fase af sæsonen, hvor det spidser til på listerne. Jeg må sande, at jeg ikke rigtig er vant til denne situation som unægtelig har præget mit spil og min tankegang de sidste par uger. Jeg håber jeg lærer af det og kommer styrket gennem de sidste par uger, for sjvot har det ikke været og sjovt er det ikke at blogge om MC : (
Jeg er MEGET bedre end det!

Nu er der 3 turneringer tilbage, finalen på Vasatorp og så kval og race på Himmerland. Der er ingen cutts i de tre, så nu lader jeg, billedligt talt, de kæmpe store og tunge sten fra mine skuldrene falde og så spiller jeg frit igen.

Det er nok nemmere sagt end gjort, men jeg vil bestræbe mig på at få en caddy med. Trænger til en at ”sparre” lidt med når tingene ikke lige kører, evt. til lige at kiggepå en linje eller to.

Rass