Var græde færdig :-(

2011-09-24 09:50

Ugen startede bestemt ikke som ønsket... Da jeg tirsdag landede i Toulouse uden køller og kuffert, var prøvespil af banen ikke en bekymring. Det kunne ikke lade sig gøre, da der onsdag var planlagt to pro Am´s. Uden tøj og køller måtte jeg gå banen rundt onsdag middag for senere (kl.14) at fåbegge dele udleveret. Lidt træning blev det til onsdag, og torsdag blev egentlig min første runde på anlæget, min prøverunde om man vil. Var egentlig okay tilfreds med at komme rundt i minus 1.
Igår (fredag) var bestemt ikke en sjov dag. Hold da op en emotionel rollercoaster. Jeg mindes ikke at have slået bolden så godt i år, som jeg gjorde på banens sidste 9 huller. de første 27 huller var lidt blandet, men det var egentlig okay. Jeg tog det gode spil med fra sidste uges anden runde i Rusland med her til Toulouse, og fik det virkelig til at køre på sidste 9 igår. Hvorfor har man så fri igen igen idag? Jo jeg kunne ikke få noget som helst i hul igår. Lidt kliche agtigt, men jeg burde have været 6 under på banens sidste 9 huller. Jeg var +1 !!! En samlet score for to runder på minus en, var ikke nok til at være med i weekenden. Cuttet blev minus 2.
Det er virkelig hårdt når man føler, at man spillede noget af det bedste hele året. Når ikke engang det er godt nok til at spille med i weekenden, så er det ikke sjovt at være golfspiller. Brød sammen på værelset efter runden i går. Var simpelthen så hamrende gal, frustreret og samtidig rigtig rigtig ked af det. Godt jeg var alene!
Nå men for at se sandheden i øjnene og efter at have analyseret runderne (spillede med ham der fører turnerinegen, så jeg fik at se hvordan man gør når man skal gå lavt) så formåede jeg bare ikke at rulle bolden godt nok på greens. Jeg har en newport two putter som jeg holder utroligt meget af, men den fungerer altså kun når greens er gode. Jeg tror der er for lidt loft på min putter, for jeg døjer ikke med at få bolden til at rulle godt på fornuftige greens. Altså jeg rammer mine putts godt og syntes opstilling og teknik er i orden. Men med kun 2 graders loft på langsomme, langhårrede og ujævne greens kan jeg ikke få bolden til at rulle. Overhovedet. Det kunne ham jeg spillede med tilgengæld. Han spilede en smule bedre end mig tee til green, men han var altså ikke 11 slag bedre. Det er der ingen der er. Det handler om at få den bold i hul. Jeg slog den inden fopr 1 meter af hullet 5 gange på bagni og mistede alle 5 putts for birdie. De værste ved det er, at jeg følte jeg slog dem godt. Ingen af dem rammer hulkanten. De er decideret uden om hullet. Svært at blive ved med at tollerere og utroligt svært at acceptere. Prikken over i´et satte jeg lige på mit aller sidste hul. Slog et glimrende slag (6 jern fra 170 meter) op 5 meter venstre om pinden. Var minus to for turneringen på daværrende tidspunkt og behøvede bare at to pute for at være med i weekenden. 3 putts senere kunne jeg godt vinke farvel til yderligere deltagelse i turneringen, det går altså stærkt engang imellem. Er du gal jeg var skuffet og slukøret da jeg gik fra greenen. Det er hårdt, når man havde så mange chancer for at komme helt ned til 6-7 under par, hvilket havde været retfærdigt og ikke bare hvis jeg holede alt, for så at 3 putte på sidste hul.

Nå livet går videre, også selvom man mister cuttet, og der er mange positive ting at tage med herfra. Spillet er på vej den rigtige vej. Jeg håber greens er bedre i næste uge. Jeg tager en ekstra putter med, med mere loft hvis det skulle vise sig at være greens som i denne uge.
Please don´t be :-)

God weekend, håber jeg kan komme med en flyver hjem idag!