VAND vittigt...!

2010-03-02 19:51

Efter 5 dage i streg med godt spansk vejr skal jeg da lige love for at vejrguderne (de danske) kom forbi i dag. Kæft så dårligt et vejr eftermiddagsstarterne fik. I morges og indtil ved 14.00 tiden har vejret været helt fint, lidt koldt, men uden regn. Skal love for at vi i eftermiddags flighten blev snydt. Det var pisse koldt og det regnende på alle 18 huller. Alt er gennemblødt, selv pengesedlerne i min tegnebog kan vrides. Det eneste der ikke er vådt, er mig ; ) Mit regntøj virker godt – tak Galvin Green - selvom jeg hellere vil spille uden, men hvem vil ikke det ; )
Hele lejligheden ligner en stor tørrestue nu. Håber det bliver tørt til i morgen. Radiatorerne er på max og airconditionen blæser med 32 graders varm luft, he he… ren sauna.

Nå nok om det… Som ovenstående nok antyder det, føler man sig lidt snydt… Det er altid irriterende at spille med de sværeste odds, især nå det var så markant som det var idag. Sådan er det nu engang og mon ikke jeg i løbet af sæsonen rammer den heldige flight ; )

Når det er sagt, så er jeg udmærket tilfreds med tingene i dag. Det eneste der irriterer mig lidt, er at den gode frie og lækre fornemmelse i det lange forsvandt i dag… Om det skyldes kulden, alt tøjet kombineret med regnen skal jeg ikke kunne sige, men jeg følte ikke spillet sad i dag. Slog mange dårlige slag. Derimod kæmper jeg mig fornuftigt rundt trods modgang, dårligt vejr og dårligt spil. Det er positivt, og det vil jeg tage med videre.

Kryds fingere for lidt bedre vejr i morgen… Det ville være dejligt uden paraply, regntøj, regnhandske og 5 timers spil i konstant regn : )

Rass