Undskyld igen!

2010-08-01 17:15

Ja jeg besluttede mig for at køre omkring mine forældre, som var i sommerhus, på vejen hjem fra Tyskland i går. Er først kommet hjem nu.

Puha, det var en vild runde i går på den Grønne Øgle. Jeg spiller egentlig okay, men får en uheldig start og straffes max på 1 og 2. Kom rigtig godt igen med hurtige birdies på 3 og 4 og var ligesom godt med, indtil jeg på 8 hul brugte hele 4 putts på green. Ups… Jeg slog et okay tee slag lidt ”safe” ind midt i green og måtte desværre derfra bruge 4 stød med trilleren førend jeg kunne gå til 9 hul. Det var lidt ærgerligt! Hvordan 4 putter man? Man brænder første gang, så igen og en gang mere ; )

Turneringen var faktisk afgjort efter 14-15 huller. Gustav Adell spillede bund solidt mens Palm og jeg kæmpede rundt i den svære vind. Gustav mistede så en kort en for par på 16 hul og lavede lidt show på 17 hul. Han duffede sit teeslag i vandet kort af green, slog derefter over green og kom ikke ind og i. Han noterede 6 på hullet (par 3) og pludselig var der kun to slag mellem Adell og jeg. Han drivede bolden i vandet fra tee på 18 og pludselig øjnede jeg en mulighed for sejr, eller omspil… Er du gal mit hjerte bankede til sidst. Fra at have været 5 bagud med 3 igen var jeg pludselig tæt på.
Gustav var kølig. Han dropper en bold slår en kæmpe hook rundt om et træ i venstre side som han skulle rundt om, slår den ind på green 8 meter fra og sænker for par. Respekt Gustav! Min egen par hentede ikke rigtig noget på sidste så det var ikke nok til omspil sejr eller.

Jeg sluttede på en delt 3. plads, hvilket jeg er godt tilfreds med! Gode penge og gode point : )

Det skal nok blive godt at komme tilbage til Green Eagles og spille Challenge Tour senere på året!

Rasmus