Tyndt i går...

2010-07-10 09:51

 

Det var ikke så godt i går. Kunne ikke finde svinget overhovedet så måtte kæmpe hele vejen rundt. Ærgerligt, for jeg har ramt den godt optil og i længere tid. Jeg slog bare ikke bolden nogen vegne i dag og så slog jeg den skævt for lige at gøre det ekstra svært for mig selv. Total skod, men det er svært at ændre på nu. Har da også et par fine chancer som jeg uheldigvis smider udenom, dels fordi jeg ikke turde slå den fast nok, men mest fordi jeg ofte lå forkert i forhold til pinden.
Der er virkelig muligheder for at gå lavt derude, man skal ”bare” ramme fairway og så være god med wedges, for det er alt hvad man har ind på den bane. Der er et par lange par 3 huller, men bortset fra dem er den kort og ligetil. Desværre var jeg, som sagt, i roughen i dag og jeg var virkelig uskarp med mine wedges. Det er faktisk noget der har været lidt for dårligt i længere tid. Jeg kan hverken ramme linje eller længde og så spinner jeg bare bolden for meget på bløde greens. Virkelig ærgerligt jeg ikke tog mine wedges med tilladte riller med, de havde været gode på de her bløde greens. Det er svært at komme til en pind i bag kanten green når man spinner bolden 5-6 meter på et 80 % sving : (

Piv piv, jeg er lidt frustreret, for jeg ramte bolden godt optil og havde styr på det, men det var noget hø i går.   

Undskyld jeg ikke fik blogget igår, men nettet er lidt ustabilt hvor vi bor. Jeg teer ud 13.30 idag, 12.30 dansk tid, så kryds lige fingre for atr jeg ikke sveder bort i de 32 grader der er i Finland samt at jeg kan flyttebolden idag : )

Rasmus