Tilbage på sporet

2011-08-26 09:37

 Efter lidt ro på bloggen, har jeg brugt tilden på at finde tilbage til noget jeg vidste virkede.
Jeg har fået lidt input på det lange spil og fået kigget godt og grundigt på putningen. Der var gode ting at arbejde på begge steder, hvilket jeg har gjort.

Ogå på det mentale har jeg været for sløset det sidste stykke tid, men fik en god snak med Jan Larsen for et par dage siden. Jeg har bare ikke lige sandet, at det var okay at ringe og berette om dårligt ny - igen (fristes man vel til at sige), for man vil så gerne kunne gribe knoglen og fortælle at man nu havde fået en succesoplevelse på banen, eller at man kunne skrive, at nu var den der altså. Det har ikke været tilfældet, og jeg har virkelig været "a mess" på banen. Jeg havde præstationsangst sådan for alvor på Lübker under Challenge Touren og havde bare overhovedet ikke tur i den ugen før i Norge. Som jeg skrev der, så var jeg træt at det og ramt på det psykiske plan, som altså engang imellem tager tid at komme over. Havde jeg bare ringet til Jan havde det nok ikke taget en uge!!! Så lærte man noget igen :-)

Nå men jeg har jo arbejdet med tingene, og genfundet glæden ved at træne, det er faktisk rigtig rigtig dejligt, og det er også det der får mig til at blive ved med at gå frem ad og ikke stoppe op og betvivle min situation. Jeg vil det her, og jeg er god til det. 

Mit wedge game er blevet godt, rigtig godt og tillige med det har jeg fået mere selvtillid med putteren efter en god puttelektion i tirsdags. Det resulterede i banerekord igår i Aalborg. 8 birdies og en eagle blev det til, og jeg kom rundt i 63 slag. Og det var faktisk ikke med A game. Jeg var rigtig god med wedge og putter, men jeg ramte altså kun 3 fairways. Tankevækkende hvor vigtigt wedge spillet og putningen er ikke?

Det var fedt at prøve at gå lavt igen, samt at få lavet et hav af birdies og bedre. Det beviser bare at niveauet er der... Banen stod altså ikke nemt igår, der var flere svære pinde derude. Er rigtig godt tilfreds med resultatet.

Nu må vi se hvad resten af sæsonen bringer, jeg ved jo ikke hvad jeg kommer ind i her mod slutningen. En ting er sikkert. Der er blod på tanden, og selvtilliden fik et godt hak op ad igår. Lige hvad der manglede ;-)

God weekend til alle.

 

Hilsen Rasmus