The Hurdle - en fantastisk dag !

2010-08-31 08:55

Det var ikke store forventninger jeg igår gik ind til turneringen "The Hurdle" med. Senere skulle det vise sig at være ubegrundet!

Det er første gang jeg har været med til turneringen. The Hurdle er en invitationsturnering hvor udvalgte proer får mulighed for at tjene lidt penge på bare en enkelt dag. Turneringen afvikles i Pro Am format, hvor proen spiller med tre amatører.
Super fedt koncept, og jeg symyes virkelig Kunde og Co. fik stablet et flot arrangement på benene.
 
Jeg selv var som sagt lidt skeptisk, da jeg jo kom fra Sverige dagen inden med en lussing på begge kinder. Mit mål for dagen var at få en hyggelig dag samt at prøve at spille så godt som muligt!

Efter de 18 huller, mange solide golfslag og en herlig og hyggelig runde var jeg minus 5 for dagen i Søllerød. Det skulle vise sig, at kun én enkelt spiller var bedre, og kun med et slag. Jeppe Huldahl, der til dagligt har sin gang på Europatouren var minus 6. Thorbjørn og jeg var begge minus 5. Fed fornemmelse at være i den ende, for det er der jeg føler jeg kan og bør være. Det gav enormt med selvtillid.

Det skulle senere vise sig, at holdet jeg spillede for, heller ikke var helt uden talent ; )
Vi vandt holdkonkurrencen og en klækkelig sum som følge deraf! Jeg vil ikke komme ind på beløber, men i går tjente jeg næsten lige så meget som jeg har gjort hele året!

Tak til alle folk bag arrangementet The Hurdle for en super dag : )

Rasmus Hjelm