Tanker frem mod tirsdag, sæson start på dansk grund...

2010-05-08 22:51

Ja det er ikke til at tro at vi snart går sommeren imøde, jeg syntes stadig der er pisse koldt udenfor. Der har været få undtagelser, hvor vejret har været dejligt, men den sidste måneds tid - halvanden har ikke just været lækker udenfor. Blæsende, koldt og lidt mere koldt : (
Efter et længere ophold i Spanien henover vinteren var det skønt at vende hjem til Danmark igen. Følelsen blev dog hurtigt erstattet med en smule ærgelse. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vejret, banerne og forholdene generelt har været meget barske at træne i. Det er ikke mange dage, hvor jeg er gået hjem med følelsen "yes - så kom jeg et skridt nærmere den form jeg ønkser at være i". Det blæsevejr og den kulde, samt de slemt medtagne danske baner har godt nok ødelagt planlægningen og træningen lidt for mig. Ja det har den vel gjort for os alle? Ikke desto mindre syntes jeg, at jeg har fået det ud af det jeg nu har kunnet, så det kan man kun klappe sig selv på skulderen over!

Som sagt har det været en lang sej periode med træning træning og mere træning, så nu glæder man sig ekstra meget til ar komme igang med turneringsgolf igen. 

Jeg ville så gerne sige, at jeg er 100 % klar, fit for fight og i storform. Men det er nok at tage munden for fuld. Svinget har været der få dage, hvorefter det er smuldret igen og sådan er det lidt stadig. Jeg putter bedre og bedre, så det er fedt, men det lange er lidt ustabilt pt. 
I søndags, fik jeg et kæmpe jag i lænden i min single sidst på eftermiddagen. Det kom ikke ved et sving eller en forkert bevægelse, nej det kom da jeg gik mod 14 green efter at have slået mit andetslag. Efterfølgende har jeg fået behanlding af min gode ven og massør Lars Henrik Thomsen, hvilket hjalp gevaldigt. Lars anbefalede mig at tage en smut forbi Arkaden, for ligesom at få slået fast hvad der var los og hvad der kunne gøres. Onsdag tog jeg så ind til arkaden og fik konstateret en lille flænge eller et sår om man vil på fjerde diskos. Øv, og endnu mere øv at jeg de næte to måneder har det i tankerne for så lang tid vil det tage førend det er helet igen. Hvordan rammer det sådan en som mig, der gør rigitg meget ud af den fysiske træning? Aner det ikke, men jeg er godt træt af det. Fysiotearpeuten, Helene, som undersøgte mig, gav mig en øvelse som skal gøre min lænderegion mere smidig. Den skal laves hver dag, to gange om dagen resten af mit liv....! ta den!
Det påvirker heldigvis ikke mit sving det mindste, men jeg vil ikke overbelaste det så jeg træner forsigtet det næste stykke tid. Efter turneringen i Himmerland, som starter tirsdag og slutter torsdag, skal jeg igen ind til Arkaden, hvor jeg sammen med deres rygspecialist skal have fundet frem til nogle øvelser der kan gå ind og støtte min lænd og styrke den på en fornuftig måde. 

Det er da klart at sådan noget her går ind og påvirker rent mentalt, for det er da pisse irriterende at gå rundt med bekymringer hvad enten ens helbred er i fare eller ej. Især når det er så piv koldt, for så er ryggen længe om at blive varm. Som tidligere nævnt gør det ikke ondt når jeg svinger, men jeg er meget stiv i området om morgenen og øm når jeg bukker ned og det runder lidt i lænden. Det tager lidt ængere tid end normalt at få den varmet op. Det må jeg så bare tage højde for jo!

Ellers har jeg det fint, og som sagt bliver det godt at komme iagng med turneringsgolf igen. Jeg tør ikke sætte næsen op efter noget stort endnu, men håber at kunne spille mig i form forholdsvis hurtigt : )

Rasmus