Stolpe ud!

2010-05-27 19:02

 Ja det var bogstaveligt talt hvad dagen i dag kan betegnes som.  
Jeg var meget betænkelig efter prøverunden i går, hvor jeg mildest talt spillede katastrofalt. De sidste dage efter turneringen i Hornbæk har træningen heller ikke gået godt, og jeg har haft lidt ondt i lænden så jeg var meget spændt på hvad dagen i dag bød på.

Jeg startede dagen godt med en halv times stræk og styrkeøvelser for lænden, og varmede stille og roligt op, som faktisk gik MEGET bedre end i går… På puttegrenen fandt jeg også frem til det der virker når jeg putter godt. En god opstilling, hvor jeg føler jeg sigter rigtig godt. Begge dele blev taget med ud på banen, og efter 14 green træf er det lidt surt at notere 75 (+3) for dagen. Jeg havde 7 hulkanter og en hestesko, og det tog mig faktisk 17 huller at lave dagens eneste birdie.  Den fulgte jeg op med, efter endnu en hulkant for birdie, en solid hestesko for par og måtte derfor notere 4 bogey for dagen.

 Det var hårdt, men jeg tacklede det super… Nogle dage falder de i og andre gange bliver de oppe. De blev oppe i dag, så jeg håber de dropper i morgen.  Jeg er sådan set godt tilfreds med det hele, på nær scoren, men den kan jeg først påvirke i morgen igen.

Håber jeg kan give mig selv ligeså mange chancer i morgen og at jeg så laver lidt flere røde tal som følge deraf : )