status quo - realiteterne...

2011-07-30 19:33

Så er jeg hjemme fra en egentlig okay turneirng i England, som ikke gav det avancement jeg havde og har hårdt brug for. Som 152 på listen, er jeg 52 pladser fra at være sikker på at komme ind i Rusland og Kazakstan. Jeg har to turneringer til at kommer i T100, så der skal kul på - fuuut fuuut! Kommer man ikke med i dem, bliver det svært at gøre sig forhåbninger om noget som helst. Det er barsk, men det er realiteterne der pludselig kommer tæt på. Dermed ikke sagt, at det er ovre, og at jeg er "over and out". Jeg ser fremgang hele tiden og jeg venter blot på at min tur skal komme hvor det hele flasker sig for mig. Jeg har periodisk været god i flere af spillets facetter, men jeg har ikke en eneste gang  i år fået det til at klappe på en runde, altså fået det hele til at gå op i en højere enhed. Det mangler jeg, og jeg tror på at det kommer. Gerne snart :-)

Næste uge spiller jeg med på Ecco Touren på Lübker. Kanon bane, så det glæder jeg mig til. jeg spiller den for at blive bedre taktisk på banen og for at få en lille fordel frem mod CT turneirngen på selv samme bane om et par uger. Greenområderne og greens i særdeleshed er gode at kende, og jo flere gange man spiller hullerne, jo bedre bliver man til at "indprinte" greens i hovedet. Det bliver afgørrende på Lübker at spille banen med omtanke og slå efter de rigtige steder på greens, som ikke nødvendigvis er efter pinden.

De sidste dage er gået med afslapning i Tyskland med familien. Vi havde 3 dejlige dage i Lübeck, hvor der blev tid til at lave noget ande tend golf. Skønt!

Ellers har jeg været på job i lufthavnen et par gange, rigtig hyggeligt at komme ud til gutterne og hygge lidt samt samlet op på meget af det jeg ikke har haft tid til at følge med i. 

Fitness er også blevet besøgt, og bliver det igen imorgen... Selvom jeg ikke har trænet så meget golf, så har jeg faktisk haft rigeligt at se til og timerne syntes stadig få på døgnets kun 24 timer :-( 

Rasmus