Status syd på.

2011-11-15 18:58

Så er jeg over halvvejs i min lille spaninens tur. Jeg er nede og træne på Las Colinas, hvor jeg den 2 december skal spille second stage på tour skolen. Fedt sted og banen er rigtig god. Standen er ikke fantastisk, og der er et par greens der nok næppe bliver gode, men fairways og greens i øvrigt bliver nok sparret lige nu og de lader det stå lidt længere end tilfældet bliver d. 2 december, for at gøre det lidt tættere. Den er nu fuldt spilbar og indtil videre har vi haft 2 runder på banen. Har ikke være tover par endnu ;-)

Spillet og svinget er lidt svingende, og ikke så godt som jeg jeg syntes det gik hjemme. Det gode er at det går frem ad og at jeg i ny og næ rammer den rigtig godt. Det er godt nok til at bryde par to gange på Las Colinas, som vi begge gange har spillet i god vind og i forskellige retninger ;-) Helt skidt er det nok ikke!

Jeg er fortrøstningsfuld og syntes det hele går frem ad.

Imorgen skal der trænes, og så tager vi en runde mere torsdag på Las Colinas, inden vi skal hjem igen fredag. Håber ikke det er blevet total vinter i Danmark endnu? Ifølge DMI er det lidt koldt :-(

Jeg får også holdt fysiskken nogenlunde i ave. Der bliver morgen løbet hver anden dag og de dage ind imellem laver jeg noget fullbody styrketræning.

Jeg vil smutte.

Vi skal nemlig spise :-)

Hilsen Rasmus