Status syd på...

2010-01-27 17:32

Hej alle.

Har hørt fra pålidelige kilder, at jeg ikke skal glæde mig til at komme hjem på lørdag. Danmak skulle efter sigende være ligeså hvid, kold og kedelig som da jeg for godt en uge siden drog syd på. Det bliver vist et antiklimaks at vende snuden hjem af, men omvendt bliver det dejligt at se familie og kæreste igen. Og jeg kan da trøste mig selv med, at jeg den 18 februar allerede drager afsted igen : )

Ellers går det rigtg godt hernede. Jeg syntes jeg får bedre og bedre styr på det hele og generelt ser det godt ud.  
I Morges var vi ude og løbe langs stranden ved Sant Pere de Ribes. Det var virkelig lækkert. Frisk luft, havduft og lidt musik i ørene : ) God start på en dejlig dag syd på! 

I morgen skal vi med Vicente, manden i huset, til Sant Cugat. Så vidt jeg har forstået, så har han en træner der som han besøger hver torsdag. Driving range og dertilhørende bolde skulle være helt i top, så det bliver godt. I Terramar, hvor vi kan træne/spille gratis, er rangen ikke så god, så vi bruger mest tid på deres kortspilsområde eller par 3 bane om man vil. Den er derimod i top, og da vi er de eneste der bruger den, er der gode muligheder fro rigtig at lege over det hele. I stedet for at slå bolde på træningsbanen har vi de sidste dage spillet 9 huller, hvor vi slår flere bolde hist og her. Det har været produktivt, og det har været pisse fedt. Det er ofte umiligt at gøre i Danmark, grundet overbookede baner, men her er vi næsten alene på banerne, så det er dejligt ; )

Alt fra mig, blot en lille status rapport fra Sant Pere de Ribes.

Rass