Sommeren er kommet?

2011-04-18 22:50

Det har været helt dejligt at være golfspiller de sidste dage, og de næste ser også lovende ud :-) Mon ikke sommeren er kommet? Det ville da være fedt hvis den ville blive et godt stykke tid endnu ;-) 

Træningen går stadig godt og jeg føler jeg kommer tættere og tættere på. Nu ka jeg ihvertfald komme rundt på banen og score fornuftigt. I fredags var jeg ude og spille 18 huller (i Lyngbygård) med Thomas, som er en god ven og gammel sponsor fra Titleist. Rigtig hyggeligt, så det bliver nok en "ommer" senere på året.

Spillet var lidt svingende og der var nogle "la la" slag, men generelt var det fint og jeg kom rundt i to under par. Puttede faktisk godt, hvis man lige fjerner et par mistede korte putts. Men greens og banen var som banerne er over det meste af Danmark - lidt mangelfuld. Men en fornøjelse at spille den alligevel, det er en god og sjov bane at spille - masser af birdie chancer. Kommer Europatouren til Lyngbygård bliver vinderscoren bedre end minus 20, med mindre den bliver klippet lidt ind og greens gjort lynhurtige og hårde.  

De næste dage skal er slås bolde i massevis og trænes wedges. Puttningen lader vente på sig, indtil overfalderne er til "at regne med". Man får ikke noget ud af at træne puttning lige nu! Og så skal Fitness nok også besøges et par gange... Løbetrænigen har jeg flyttes ud af centret og ud på vejene - SKØNT! Det er da vidunderligt ikke at stå på det bånd og trampe. Jeg nyder det, trods sved og åndedrætsbesvær mod slutningen af ruten ;-)

Ellers er jeg i gang med et intens strækprogram, for lige at blive 5-10% mere smidig. Jeg er gennem den første uge, og mangler ca. 2 uger nu. Jeg strækker ud 2 gange om dagen i en halv time af gangen. Puha, det kan godt være en kedsommelig affære, men det er skønt bagefter... Og så længe målet står klart forude (Europa Touren), så går det meste som en leg... 

Det var alt fra mig nu - God påske folkens :-)

Hjelm