Simpelthen så piv ringe...

2010-03-08 18:03

Ja kan ikke rigtig komme på så meget positivt idag, ud over at det var godt vi ikke spillede flere huller... det var ikke rigtig som om at den sad lige i skabet, og det var ikke fordi det blev bedre i løbet af runden. Har sjældent haft så skidt en fornemmelse, og det ærger mig, for det var ved at blive godt sidste uge på Hi5. Det eneste jeg kunne tænke på på de sidste 9 huller var på at komme ind og begrænse skaden. Jeg putter 21 gange på bag ni og slår to bolde i vandet. Det er bare pisse dårligt for at sige det lige ud!

Når jeg sidder og tænker over det nu, så slår jeg ikke et eneste putt der ruller idag. Greens var piv ringe og det var tydeligt, at alle 3 i gruppen var frustrede på greens. Min spille partner Jens Fahrbring puttede 4 gange fra 2,5 meter på 15 hul. Super drive, lækkert approach ind i en stærk modvind og så bliver han snydt 3 gange i streg på de ujævne greens. Jeg så altså 3 putts i træk der ikke bare hoppede, nej de sprang ud af linjen. Det var helt vildt.

Min birdie på hul et var ikke i nærheden af hullet da den pludselig sprang venstre og ind på linjen og i hul. Det samme var tilfældet på 9 hul. Det er ens for alle med så ringe greens, men det er bare møg iriterende at konkurrere på sådan en pløjemark. Jeg håber de får dem klippet helt ned imorgen, det bør gøre dem mere jævne! Syntes de var MARKANT bedre at putte på igår.

Nå jamen jeg har, som det nok fremgår ovenfor, ikke meget positivt at sige idag, så må hellere bare stoppe.

Jo jeg er med i morgen, men det er ikke i førerbolden ; ) 

En frustreret Rasmus Hjelm