sikke noget...

2010-06-16 17:25

Rod!

Tror det er det mest farverige scorekort jeg har præsteret længe. De 6 birdies må vi hellere bare notere og så glemme resten ; )

Det blev lidt som jeg frygtede idag. Jeg havde svært ved at fokusere og slår mange slag uden commitment! Jeg har vist ikke rigtig fået sejren ud af kroppenendnu. Jeg fik da et wake up call idag. Blev lige mindet om, at der altså stadig skal koncentration og beslutsomhed til. Tøven og ubeslutsomme sving straffes i golf, og især på en bane hvor man kan tisse fra den ene side af fariway til den anden. Heldigvis er der jo kun træer i begge sider, ha ha...

Ej spøg til side, banen er svær, særligt når vinden kommer på tværs af hullerne, for der er faktisk ikke rigtig plads til at kurve bolden alverden, hvilket det kræves for at holde bolden på det kortklippede. 

Jeg ved ikke rigitg hva jeg skal sige om idag, ud over at det var rodet, både i mit eget hoved og på scorekortet. Det var ikke lige det man havde håbet på, men jeg er sikker på at jeg er fit for fight igen imorgen, og jeg har en god ide om, at jeg er "back in game mode" igen imorgen : )

Rasmus