Sidder i en vaksekælder....

2011-09-19 09:38

Hej med jer.

Endelig hjemme fra Rusland. Mon kun kort. Jeg rejser igen imorgen. Puha, jeg får fløjet en del... Godt man ikke har flyskræk :-)

Rusland var på mange måder skuffende, VIRKELIG skuffende. Jeg mistede cuttet i Kazakstan, men følte jeg kunne tage meget med derfra og banen i Rusland var bare lige i øjet for mig. Jeg fik en oplevelse jeg nok sjældent glemmer, som ødelagde første runde for mig. Fuldstændigt! Jeg spillede med en gammel garvet fyr, som jeg faktisk glædede mig til at spille med. Han har vundet på Europatour og har spillet derude i ca. 30 år. Nå men det startede med at jeg kom til at ligge pinden i hans retning af puttelinje på hul 1, som ikke gik ubemærket hen. Jeg fik at vide at den lå skidt og blev kigget lidt på. Nåe ja, det sker for os alle. På andet hul stod jeg forkert placeret på teestedet og blev beordret til siden. Nåe ja, det sker jo også. Men ikke 7-8 gange på 9 huller? Hver gang stillede jeg mig et nyt sted og alleigevel stod jeg forkert. Det blev ikke sagt meget i bolden, og jeg blev i løbet af runden rigtig rigtig sur og ked af det. Sur over at han var sådan en klovn at spille med, og ked af at det påvirkede mig i en sådan grad at jeg spillede bag ni i 45 slag (+9). Det hjalp ikke synderligt, at vi blev timet på de sidste 6 huller i første runde, grundet langsomt spil. Det var naturligvis samme fyr som hele tiden følte sig forstyrret af mig der sænkede spille. En hård dag og endnu et bevis på, at man er sig selv nærmest på CT. Har aldrig haft så træls en dag, for jeg gjorde virkelig alt hvad der stod i min mangt for ikke at genere ham. Man har jo respekt for hinanden og især for en der har spillet på ET i 30 år. Men jeg må indrømme, at respekten forsvandt og jeg ser tilbage på en oplevelse, jeg lærte af. Næste gang sådan oget sker, så konfronterer jeg altså vedkommende med det samme. Det skal ikke være min undskyldning for at lave "lort" i den, men det påvirkede mig meget og jeg kunne ikke rigtigt fokuserer på mit eget spil på de sidste 9 huller, kombineret med at vi kom på klokken. Hold da op hvor spillede jeg forfærdeligt på de 9 huller. Det dårligste jeg kan huske :-(

Jeg spillede tilgengæld godt dagen efter og var rigtig glad for min runde indtil de sidste to huller skulle spilles. Jeg lavede ingen fejl, og burde have været 5-6 under par. Spillede godt og puttede godt. Jeg træffer en dum beslutning på 8 hul (mit 17) og slår den i vandet kort at green på et par 5 hul. Jeg havde ikke slået så godt et drive, men kunne med en god 3 wood godt nå green. Jeg spillede godt, så gik efter det. Ramte slaget godt, men bolden steg for meget og manglede 2-3 meter i af flyve vandet. I stedet måtte jeg droppe, slå et super 7 jern fra 157 meter som af uvisse årsager (fra fairway) fløj 170 meter :-/ og endte under bunker kanten (modsat spilleretning) så jeg ikke havde noget slag efter pinden :-( Jeg gik derfra med en 8´er. og sluttede lige hele den herlige turnering af med at brænde en kort en for par på sidste. Havde virkelig spillet godt og følte jeg kunne ha været 5-6 under par i den runde. Jeg var plus 2!!!! Det er bare sådan det hele kører for mig pt. Det er lidt komisk, men samtidig rigtig svært i situationen at acceptere!
Nu sidder jeg i en vaskekælder i Valby hos min kæreste som er på arbejde og vasker tøj på liv og løs. Det er nu meget hyggeligt, og så er der tid til lige at få opdateret siden.
Hav en rigtig god dag :-)

 

Rasmus