Ser frem til søndag... Can´t wait.

2011-02-09 22:49

 Glæder mig virkelig til at komme af sted nu, helt vildt! 

Det har været fornuftigt at træne udenfor de sidste dage, men det er stadig ikke mere end 5 grader og med den mindste smule vind, så føles det sku koldt…. Men men men, det er dejligt at se den flyve.

Svinget nærmer sig, og fornemmelsen er faktisk fin tidspunktet taget i betragtning, så jeg er meget fortrøstningsfuld.

Bruger stadig meget tid på det fysiske som går forrygende. Jeg blev faktisk screenet  af Morten i dag,  og alt så fint ud, bort set fra en muskel eller to der kunne bruge lidt ekstra opmærksomhed mht. udspænding, peace of cake ;-)

 

Morten afhjalp mig mit første hold i nakken i mandags, han er sku dygtig – lucky me!

 

Så har jeg faktisk haft besøg af diætist. Meget spændende, og jeg fandt da frem til et par ting som jeg er opmærksom på fremover mht. kost, indkøb af mad, dagligvarer mm. 2,6 liter vand skal vi ca. Ha om dagen, 2,6 liter???? Hvor mange af jer får det, og nej kaffe tæller ikke med, det trækker faktisk ned. Jeg er tæt på de 2,6 nu, men jeg tisser også hele tiden J

For at gøre en lang historie kort, så fik jeg faktisk for lidt fedt og protein og for mange kulhydrater i min kost. Bedst som man troede man var ”fornuftig” mht. kost, så lærer man alligevel, det er jo fint. Syntes der kom mange gode ting på bordet. Blandt andet kan jeg afsløre at vi mennesker, til trods vores forskellig fysiske tilstande, udsende og køn, restituere på samme tidspukt af døgnet. Fra 22 om aftenen til 02 om morgenen genopbygger vi muskelcellerne, og fra 02-06 om morgen restituere vores psyke. Spændende. Tænk engang hvor meget restitution man er gået glip af i forbindelse med fysisk træning gennem årene, ja allerede nu i den skrivende stund er jeg snart gået glip af 1 times restitution. Ikke godt, så jeg må hellere stoppe her, ha ha.

 

Bedste Hilsner fra Rasmus