Sæsonen nærmer sig...

2011-01-17 12:07

Det er dejligt at sidde og blogge en dag som idag. Jeg har haft en skøn weekend i Valby med min kæreste Michelle, som jo læser derovre og ca. frem til august måned. Det er lidt hårdt at være væk fra hinanden, når man er vandt til at bo sammen, men nu har hun efterhånden været derovre i et halvt års tid. Man vænner sig til meget, men jeg ville helst have hende hjemme ;-)

Jeg fik trænet en enkelt gang derovre og et par gange i starten af ugen med Morten Ørum Madsen, en af mine gode kammerater som jeg nok kommer til at "sparre" med i løbet af sæsonen. 

Så er jeg blevet rask :-) Dermed ikke sagt at jeg har været alvorlig syg, men jeg har været  lidt ramt af de skide influenza som har plaget mange i Danmark på det seneste. Skønt at være på den anden side af det forløb! Det er kun en let hoste der er tilbage nu...

 

Jeg er særdeles glad for, at kunne skrive, at jeg idag har fået underskrevet ny kontrakt. Anders Petersen, en af mine gamle holdkammerater fra Ørnehøj GK´s storheds tid som divisionshold, har valgt at hjælpe mig i 2011. Anders er adm. direktør hos Gabriel, og jeg er glad for, for det første at snakke med Anders igen, vi havde et fantastisk hold dengang, et hold som jeg nok aldrig vil opleve igen. Vi var virkelig sammentømret på alle pladser og vi havde det fantastisk sjovt sammen, og ja vi vandt sku også hele tiden ;-) Endvidere der det dejligt, at se at Anders har nået det han altid har haft for øje. Anders var selv en super dygtig golfspiller (er det nok stadig). Han var på et tidspunkt inde i landsholds regi, men hans ambition om at blive ingeniør fik ham hurtigt ud af det selvskab igen. Jeg mener at have fået fortalt, at han endda sloges lidt med Søren Hansen som junior om noget DM. Anders er en super hyggelig fyr, og jeg glæder mig meget til at have lidt mere med ham at gøre igen :-)

Ud over for fremtiden at være sponsor, logo til sponsorsiden er på vej, så håber jeg på at Anders vil deltage i mit advisory board, hvis det kan passé ind i hans kalender.

 

God dag til jer alle.

 

Rasmus