Så er vi oppe at køre igen.

2011-03-15 10:53

 

Jeg ved ikke lige hvad der har været i vejen med siden, men nu virker den igen... Tak Jens :-) 

Skønt at være hjemme, her er lige så godt vejr som der var i Spanien, næsten da. 

Nu hvor jeg har fået La Manga lidt på afstand, så ser jeg tilbage på noget jeg ikke væmmes helt så meget ved. Det golfmæssige var noget pis, men der var meget andet der er værd at tage med videre. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor jeg troede jeg skulle ned og spille med om sejre, for ærlig talt, så har jeg altid været en "slow starter". Der går nok en måned, eller to før end det er helt godt endnu. Men man har vel lov at håbe på, at det en dag er anderledes. Jeg må sande, at min rygskade, og dertil hørende genoptræning og intens opbygning af fysik efterfølgende har taget flere timer fra golftræningen, end jeg lige umiddelbart havde forestillet mig. Selv om jeg fik trænet og spillet en del på La Manga, blev det aldrig helt godt. Jeg e rmange golfsving fra at ramme topformen endnu. Der var tidspunkter hvor jeg følte jeg havde fat i det, men det smuttede hurtigt igen. Svinget så fint nok ud på video, jeg timede det bare af H..... til på banen. Skidt med det! Mit fokus er på CT (Challenge Tour) ikke ET (Ecco Tour) - ikke at jeg ser mig for god til at spille med der, for det viste sig jo at være svært nok at klare cutts på ET, når man spiller som en konfirmand uden arme. Men set i bakspejlet, så havde jeg ikke den der tændthed på 1 tee, eller vilje til at ruske op i mig selv og sige "kom nu for helvede mand, det er vigtigt det her"  - for et eller andet sted, så var det jo ikke så vigtigt. Det var og er bare træning frem mod CT sæsonen. Ville ønske jeg havde været bedre afklaret mht. det inden jeg tog afsted. Man bliver vel aldrig rigtig helt "færdig uddannet" oven i knoppen, gør man?

Nå men det positive ved turen var, at alt det fysiske træning jeg har lavet bar frugt. Lige bortset fra min evne til at svige køllen og aflevere køllehovedet square ved impact med god fart. Men jeg var ikke træt, øm eller stiv I samme grad som jeg var året forinden. Der var den helt gal, og det er da fedt, at ens krop nu trives bedre og har det bedre når den udsættes for 2 ugers intens golf, efter godt 3,5 måneds pause fra turneringsgolf.

 

Lige nu gælder det om at får ladet batterierne op igen til lørdag, hvor jeg skal en uge til Catalunya og træne med Aalborgs elite afdeling. Det forventer jeg mig meget af, og det bliver godt at træne en uge under opsyn af begge trænere, Marcus og Allan. Jeg er ret sikker på, at jeg kommer hjem derfra med en langt bedre fornellemse for det hele end tilfældet er I skrivende stund J

 

Ha det rigtig godt.

 

Rasmus