så er jeg på nettet igen :-)

2011-03-03 09:33

Hej med jer.

Kunne ikke komme på net igår, så blogger jeg først nu. Net på telefonerne og især internettet er utrolig ustabilt hernede!

Det var ikke videre sjovt igår, faktisk var det en møg dag. Jeg blev max straffet fra starten af og intet lykkedes. Jeg rammer stadig boplden af H...... til, men af være 5 over par efter 3 huller er uhørt. min lille snemand (8´er) på hul 14, var unødvendig - jeg brugte 5 putts fra 1 meter for at få bolden i hul. Missede den første for par, vildt ringe og de næste fire putts mindede mere om ukoncentreret tennis (frem og tilbage). Er lidt træt af, at jeg gav op der, det ligner mig ikke. Men det blev simpelthen for meget. 9 over par efter 5 hullers spil, hold da kæft mand.... min far kunne spille bedre!

Jeg kan ikke ændre på det, jeg kan ikke gøre det om, men jeg kan glemme det i en allerhelvedes fart, for pinligt og ringe er ord der ikke dækker gårsdagens runde. Jeg føler jeg har gjort så meget for at optimere alt omkring mig, og givet den en kæmpe skalle. Min krop er bedre fit (til golf) end nogensinde og alligevel rammer jeg bolden ringere end jeg nogensinde husker. Mit 7 jern plejer art gå 150-155 meter, igår ramte jeg et godt 7 jern på hul 7 (mit 16), der var 154 til pinden, lang var no go så en fuld 7er var valget, den var så 15 meter kort :-(

Jeg slår kort, skævt og rammer den lige fra hæl til spids i top og bund af køllen - krise!


Det eneste der er positivt er, at jeg kan være ligeglad med resultaterne hernede – det er først i Kenya det gælder.

Jeg tager arbejdshandskerne på og prøver at få styr på lortet ;-) Jeg har et par dage at træne i nu, det må jeg hellere udnytte!

 

Rasmus