Runner up, igen...

2010-08-14 22:35

Egentlig er det jo en fantastisk præstation, men jeg ville virkelig gerne have taget den andenplads alene, især da jeg slutter af med bogey på sidste... men fy sådan må man ikke tænke. Jeg spiller virkelig godt. De sidste to runder mister jeg bare én green og to fairways, så det var bund solidt. Den green jeg mister på sidste fater jeg stadig ikke. Jeg slår et perfekt wedgeslag lige på pinden som rammer en gren fra et træ venstre og kort af green. Absolut max uheldigt, men jeg burde have været bedre til at fokusere på at komme ind og i for par, hvilket ikke lykkedes, end jeg var. Det er det eneste jeg kan se tilbage på som har været for ringe. Man kan diskutere min putning, men jeg gjorde alt hvad jeg kunne og mistede aldrig troen på det. Jeg havde ikke den bedste fornemmelse over bolden, men jeg var aldrig bange for at putte så det var fint...

Og så har jeg virkelig haft det godt mentalt på og udenfor banen, virkelig! 

Nu skal jeg lige fordøje denne turnering inden jeg igen tirsdag tager til Tyskland for at spille Challenge Tour på Green Eagles.

Glæder mig...

Og så er jeg jo lykkeligt og problemfrit gennem first stage på tourskolen. Mine matematiske evner siger mig, at jeg ligger 3er på Nordic League efter denne turnering, top 6 er direkte videre til second stage. Det er virkelig skønt : )   

Rasmus