Rasmus Klump

2011-05-05 15:02

Jeg vil gøre det meget kort idag.

80 slag er ikke godt, det er ikke godt i dag, imorgen og var det heller ikke igår. Puha jeg er en skygge af mig selv på en golfbane når jeg går rundt derude alene. Jeg ved ikke hvordan F.... den kan blive til så mange slag. Det går bare stærkt for hr. hjelm pt. Det er frustrerende at jeg er så hamrende ustabil. Spillede rigtig fint op til divisionen, spillede så skidt lørdag og igen godt søndag. Nu er jeg tilbage i den forkerte grøft igen. De kloge siger man ikke kan miste sit sving over natten... Hmmm, jeg kan og gør det sku gang på gang. Jeg døjer virkelig med at jeg slår den til venstre, og når jeg så begynder at spille på det og siger ned af højre side, så mister jeg den også derude. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har ikke et safe shot i baggen og den her bane kan bare ikke spilles fra Roughen. Den er tyk og fed og ond!

Kombiner for mange mistede fairways med en bogey på 11 fra 25 meter til pinden og en dobbelt på 18 hul med 80 til pinden fra midt fairway (flækkede den ned i vandet bag green). Halvtoppede også en 4er ned i vandet på par 5 hullet 4. Jeg slår alt alt alt for mange dårlige slag til at komme godt rundt.

Jeg ved ikke om jeg tager for let på det derude, altså om jeg ikke koncentrerer mig nok, eller om jeg er nervøs. Føler mig ikke anspændt eller mærker nogen synderlig høj puls. Det er mærkeligt.

En slukøret og trit Rasmus Hjelm