PURE POWER

2012-04-26 22:05

Jeg har haft en rigtig optursdag :-) Så hva er mere naturligt, end lige at dele den med omverdenen...?

Faktisk har de sidste par uger været fede, men idag skiller sig ud og topper dem lidt.
Jeg fik et opkald fra en venlig fyr som var interesseret i at få mig "om bord" som ambassadør for deres produkt. Fantastisk at blive ringet op, uopfordret af nogen som syntes man passer ind i deres koncept. Det var en fyr ved navn Nicolaj som er en af mændene bag produkterne PURE POWER, som er igang med at udvikle optimale barer og drikke produkter specielt udviklet til golfspillere, som jo har brug for noget "brændstof" til en rundes golf. Væske ballancen skal være i orden og mad indtaget skal helst ikke påvirke blodsukkertet for meget. Jeg er vild med tanken og stolt at at være den der bliver spurgt, for jeg går rigtig meget op i kost, motion og indtagelse af det rigtige.
Glæder mig helt vildt til at prøve produkterne af :-)

Check www.purepower.dk - Siden er ikke helt færdig endnu, eller der kommer løbende flere produkter på siden inden længe.

Ellers spiller jeg bare godt for tiden. Har været under par hver gang jeg har teet bolden op de sidste 2 uger... Det til trods for at jeg ikke får noget i af betydning på greens, så jeg er rigtig godt tilfreds med tingene og udviklingen med det hele ;-)

 

Kryds fingre for en god start til TEAM AALBORG her i weekenden, jeg syntes det ser godt ud mht. formen i truppen :-)

 

Hilsen Rasmus