På sporet

2010-03-09 19:28

Ja dagen i dag var på mange måder lidt ligesom i går. På greens i hvert fald!
 
Men jeg syntes jeg fik gjort det jeg satte mig for, nemlig at prøve på at finde svinget igen. Og jeg spiller fint i dag, ikke godt, men udmærket, faktisk godt fra tee. På green bløder jeg voldsomt, men det er jo ikke noget nyt desværre. Mister en 2 meter for birdie på 1. hul, en 3 meter på 3. hul og 3 putter 4. hul (par 5) som jeg nåede i to, fra ca. 8 meters afstand. Min første birdie var et holet indspil på 9 hul, og min anden og sidste kom på 18. hul, hvor jeg efter to solide slag havde en 2,5 meter for eagle. Så er det sku svært at gå lavt! Men men men, jeg fandt noget på putting green bagefter. Håber det virker - vi får se ; ) 

Og så vil jeg godt lige udrede en misforståelse fra i går. Jeg skrev i gårsdagens blog om dagens begivenheder umiddelbart efter runden, så jeg var stadig frustreret og irriteret over dagens tragiske runde.
Jeg har min blog på min hjemmeside, for at have et sted at evaluere dage, præstationer og runder. Men det er også for at dele mine oplevelser med sponsorer og andre golfinteresserede, som læser mine blogs. Gårsdagens blog er blevet kritiseret og jeg har derfor fået en økonomisk straf som følge deraf. Det var på ingen måde min hensigt, overhovedet, at stille ECCO Touren i et dårligt lys. ECCO Tourens staff er dygtige til det de laver. Det er på ingen måde deres skyld, at jeg puttede skidt på de greens vi konkurrerer på. Der er tydeligvis andre der er meget gode til det, så meget af det skyldes i høj grad også mine egne evner.

Jeg er ked af, at min blog i går er blevet tolket som den er, og jeg tager den på min kappe.

Rasmus