Mr. Par : )

2010-03-13 17:17

Ja det var vist hvad jeg startede i og hvad jeg efter hver runde skrev under på samt hvad jeg i dag slutter i. Pisse kedeligt, men der var gode ting at tage med videre. Putteren blev bedre og bedre i løbet af turneringen og i dag var den helt ok. Slår et dårligt putt, og brænder desværre en på undr 0,5 meter. Jeg havde godt set at der var grain fra venstre af (puttet blev påvirket mod højre) men jeg vill bare slå den fast midt i. Den holdt sku ikke linjen, men brækkede ud i hulkanten og tog en lille runde førend den lå stille på greenens græs i stedet for i bunden af hullet. Hvad kan man gøre ved det…? Ingenting, blot en erfaring rigere.

Jeg spillede til gengæld skidt i dag, så at komme rundt i par var fint nok – eller jeg burde have været under par, men sådan er det vel altid.

Ser frem til en dag med træning og kun 9 hullers spil i morgen. Trænede lidt efter runden, hvor jeg fandt svinget igen. Pokkers at jeg ikke var lidt bedre til at analysere problemerne på banen, men det er vel bedre at finde det sent end aldrig…! Naturligvis var det vandt stof, så det gik rimelig hurtigt med at få det på plads.

Nu vil jeg i sauna og slappe lidt af i min krop. Den er sku ved at være godt brugt, dog stadig fit og klar hver morgen.

Rass