Minus 1 i første runde...

2010-05-20 14:47

Efter en vanvittig skidt start med 6 rigtig dårlige slag på hul 1, så spillede jeg faktisk fint derfra. Særligt rytmen fra tee var god, og jeg sendte mange gode drives afsted. Noterer kun 6 fairway træf, hvilket virker som få, eller det er få. Men de fairways jeg mister, mister jeg med få meter hver gang. Så jeg var ikke rigtig i problemer fra tee. Hvorfor så ikke lavere score? jamen semiroughen er sku lidt sej, så på de huller jeg mister fairwayen slog jeg ikke bolden tæt nok på og skabte dermed ikke de fornødne chancer. Endvidere fandt ejg aldrig speeden på greens. De snød mig meget, for de ser rimelig hurtige ud, men "skindet bedragede" og man skal altså give dem et solidt GOK, for at de når hele vjen... Det skal der lige tænkes over til i morgen, og så håber jeg på at ramme lidt flere fairways så jeg kan få den lidt tættere på pindene : )
Overvejer også lidt at tage 5 wooden ud af bagen og smide en ekstra wedge i... Den blev ikke brugt i dag, og jeg var tit midt mellem to jern i det korte derude idag, så jeg bør skifte gammelmandskøllen ud, eller det gør jeg sku ; ) 

Nu gælder det en vigtig hockeykamp, som jeg håber i alle følger lige så spændt som jeg... Imorgen ville det være rart at have håneretten over de mange kække svenskere i feltet ; )

Rasmus