Mental Styrke!

2010-03-03 17:39

Spillede godt i dag, ikke kanon, men solidt og stabilt. At jeg er 3 over par på de første 9 huller er mig en gåde. Har gode birdie chancer fra 1 til 6, mister en kort en for par på 7, og er igen tæt på birdie på 8. På 9. hul slår jeg så det første skæve jernslag. Bolden ender i bunker venstre om green og lang af flaget. Det var et lidt tricky slag, da der ikke rigtig er noget sand i bunkers, og foran mig var en høj skråning. Jeg har vel 12 meter til flaget og godt 6-7 meter green, der hælder svagt væk fra mig, at arbejde med. Jeg udfører slaget til perfektion. Den var dejlig høj og lander blødt ca. 6 meter før pinden og ruller pænt hen mod flaget. Jeg ved ikke hvad faen der lige sker, men bolden bliver bare ved med at rulle og ca. 4 meter bag pinden fanger den en down slope og ruller ned ud af green og 20 meter videre ned af fairway. Så står man lige der, har nydt sit gode bunkerslag, men kan slå sit 3 slag på et par 3 hul 30 meter fra flaget af. Surrealistisk!

Jeg følte mig virkelig ikke fair behandlet og der kom vist også et par knap så pæne jyske gloser fra en irriteret Rasmus Hjelm, der ikke formåede at komme ind og i og begrænse skaden til en bogey.

Så kom der heldigvis hul på bylden på bagni. Birdie 10. DUM bogey på 11, og så birdie igen på 12, med yderligere en birdie mere på 14 og så en solid eagle på 16 hul banede vejen for en fin runde i en under par.

Det var fedt, at gå fra 9 green, total røvrendt på 9 huller, og så tage revanche på de sidste 9. Jeg mistede på intet tidspunkt troen på det og jeg holdt hovedet højt hele vejen. Dejligt, at komme på den rigtige side af cut grænsen, og i morgen er der kun en vej – og det er frem ad! Jeg skal se om ikke jeg kan spille mig længere frem i feltet. Med lidt mere tur i den i dag set over hele runden, kunne jeg sagtens have været 5-6 under par!

Det vigtigste i morgen bliver dog, at bygge videre på de gode takter der finder sted pt. Var glad for min måde at spille og tænke på i dag. Det er den reelle målsætning, så må vi se hvilken score det munder ud i…

Rasmus