Men vejret var godt ; )

2010-09-23 16:23

Ja det var, ærgerligt nok, tyndt idag. Kæmper virkelig med at slå slagene derude. Jeg slår den ingen vegne og skævt. Knud Storgaard hjalp mig på rangen efter runden. Vi fandt frem til, at jeg havde alt for åbne skuldre i opstillingen. Det giver meget god mening i forhold til den følelse jeg havde på banen. Jeg har følt mig låst i tilbage svinget, kort og slet ikke roteret færdig. Jeg slår den til venstre og meget fladt. Jeg kunne overhovedet ikke release køllen, så gik bolden venstre venstre. Jeg vidtse ikke helt om det bare var pga. en lille sygdomsperiode at det føltes sådan og at den manglende længde kom fra en afkræftet krop. 
Jeg slog nogle fede slag efter runden, hvor jeg var opmærksom på at line skuldrene bedre op, rotere fuldt tilbage, samt blev bag bolden, inden jeg svingede ned. Så kom der tryk i bolden og pludselig fløj de som de skulle. Det var nice, så jeg ser frem til i morgen med optimisme.
Var faktisk meget god mentalt derude idag, ikke opgivende eller indebrændt som i sidste uge, så det var fint. Scoren og dagens resultat er noget lort, det kan jeg ikke bruge til noget, men jeg kan se frem af på dagen i morgen, hvor jeg skal ud og flytte bolden igen og slå lækre slag, så må vi se hvad scoren kan blive. Først og fremmest gælder det om at få noget tryk i bolden igen.
Jeg har slået så mange fesne slag idag, at jeg i ny og næ var bange for at min bold var punkteret... ha ha.

Det er lidt tragisk at lave sådan en score på en ellers tilgængelig bane. Den spiller ikke nemmere end den gør idag. Jeg havde bare intet i mig tee til green. Men som tidligere nævnt, så fandt jeg det efterfølgende, og jeg ser frem til at det virker imorgen, hele dagen!

Rasmus

P.s. prikken over iét for dagens runde blev sat på 8. hul (mit 17). Jeg ville skubbe min vogn mod næste tee, men min højre lange finger sad fast undr en paraplyholder jeg har fået sat på. Det var som om leddet midt på fingeren blev revet ud. Den faldt på plads igen med det samme, men den er godt nok hævet øm og stiv her efter runden og endt træning. Håber ikke den giver anledning til nogen problemer i morgen.