Meget

2010-06-17 18:25

Bedre : )

Ja det var heldigvis en engangsforestilling det dagen i går bød på. I dag var jeg mig tilbage mentalt, hvor jeg skal være. Og en runde i minus 3 på den bane er slet ikke så tosset. I modificeret stableford lavede jeg desværre for få birdies, så det må vi lave om på imorgen  : )

Rent spilmæssigt kan det godt blive bedre. Jeg skal fokusere lidt mere på rytme i morgen og bare fortsætte de gode takter i det korte. Jeg er glad for at jeg putter fint. Mariagers greens er markant langsommere end de fænomenale greens vi puttede på i sidste uge, og når man går fra überclass hurtige greens til typiske danske greens så har stroket det med at blive lidt stødende. Man kan vel sige, at man mister den flydende bevægelse i puttehovedet. Det føler jeg ikke rigtig jeg gør, så det er super!

Det lyder nok dumt, men jeg er glad for at klare cuttet og for at være fint med fremme i morgen. Det ville have været et antiklimaks andet! Jeg kan spille mig helt ind i topstriden, hvis det flasker sig. Så det er bare på med vanten i morgen og så skal jeg bare ud og jagte birdies.

Rasmus