Måtte takke nej til et godt tilbud...

2010-06-25 14:04

Ja jeg er både rigitg glad og samtidig lidt irriteret over ikke at sige ja tak til det tilbud jeg tidligere på dagen fik. Jeg blev ringet op af Claus Mølholm fra Dansk Golf Union, som ville tilbyde mig en plads i næste uges Challenge Tour i Sverige. Et kæmpe skulderklap at få, som var trist at takke nej til : (

Jeg drøftede det naturligvis med Manager Jens Elung, men vi blev hurtigt enige om, at det  nok er bedst at satse på at tilsspille en kategori via Nordic League i år, fremfor at "satse" på at gøre det godt i en enkelt Challenge Tour, dvs. to, da jeg senere på året spiller med i ECCO Tour Championship i Tyskland. Det ville være en fed oplevelse at spille med på Challenge Tpouren i næste uge, men den kommer desværre på et uheldigt tidspunkt der gør, at jeg ikke når at prøvespille banen samt kommer dirkekte fra turnering på Lübker.  Endvidere ville jeg kun have to dage hjemme til at restituere, pakke ud og pakke igen førend jeg skal videre til Finland, hvor jeg skal spille Nordea Tour d. 7-9 juli.

Derfor satser jeg fuldt og fast på at fortsætte med at spille ECCO og Nordea Tour, som tæller til Nordic League Ranking!
 
Jeg var lige nød til at skrive om det og dele det med jer, for ligesom selv at få det bearbejdet en sidste gang : )

God weekend til jer alle...

Rasmus