Lucky me ;-)

2011-09-02 16:44

Jeg havde aldrig selv troet det, men lidt godt sker der alligevel for Rasmus Hjelm for tiden ;-)

Jeg er kommet ind i Kazakstan, og ligger pt. som 4 reserve til ugen efter i Rusland. Der er rigtige gode muligheder for at jeg kommer ind der også... Det er en gave, som jeg omfavner og håber på at udnytte til noget positivt.

Det går frem ad med mange ting. Motivationen er i top, træningen går som ønsket og der har været god grund til at være optimistisk på det sidste. 

Jeg har fået lidt nyt input til den tekniske del af spillet. Har trænet to gange med Thomas Larsson, som har givet mig lidt at arbejde med. Det går super godt i "spænd" med det Marcus Brown og Allan Høgh også gerne vil, ja og som jeg selv vil. Det er små ting, der skal gøre det hele mere stabilt, og det virker :-)

Jeg har igen fået lysten til at træne hårdt på noget og det er fedt! Kommer helt sikkert til at bruge Larsson mere i fremtiden også.

Udover lidt bøvl med den Russiske ambassade, som heldigvis endte lykkeligt for mt vedkommedne afholdt jeg igår min årlige sponsordag. En rigtig hyggelig dag blev det til i godt selvskab og med ideelt golfvejr. Tak vejr gud ;-) Sådan nogle dage bliver bare bedre, når vejret er i top!

Inden afrejse til Kazakstan og videre derfra til Rusland, skal der lige afvikles klubmesterskaber i Aalborg. For første gang i 6-7 år er jeg på startlisten, så det skal nok blive sjovt. Ser frem til en god weekend med godt vejr :-)