Jeg kæmper...

2011-07-23 13:20

Det er sådan set rart at arbejde i weekenden, det er bare i den lidt "kedelige" ende af feltet jeg kæmper... Første mand på første tee 7.30 imorges var Rasmus Hjelm. "Dug fjerner" bold om man vil ;-) Puha det var tidligt! 

Det var en lidt anden bane idag, som nok også ville kunne ses på scores når dagen er omme. Der har blæst meget og det gør banen tricky. Jeg må indrømme at jeg er noget skuffet over runden. Jeg fik aldrig rigtig green speeden ind i kroppen, som var meget anderledes her til morgen end det har været tilfældet de første to runder. Jeg chippede konsekvent kort idag og mistede nogle ærgerlige putts for par hist og her. Når jeg fik en chance for birdie læste jeg ikke linjerne korrekt.
Jeg har ellers chippet og puttet rigtig fint de første to dage, men idag hvor spillet igen ikke var godt, var jeg afhængig af en god chipper og putter. Det lykkedes ikke, så derfor måtte jeg bruge 75 slag idag :-( Jeg burde ha været rundt i par!

Sur røv, men jeg syntes ikke rigtig det lange spil sidder. Jeg har flyttet problemerne fra at vre konstant venstre til at være højre... ha ha. Golf is a game of opposite, var der engang en der sagde til mig... Der er lykkedes, men det syntes ikke rigtigt at være meget bedre. Left is long, but right is wrong. Der var nogle fine slag hist og her, men der var for mange dårlige. Har ikke rigtig styr på flugt og kurve.

En lille ting jeg dog er glad for er, at mit wedge spil er i bedring, har faktisk slået nogle gode slag de sidste dage... Tror det hjalp at få checket lie og loft i Titleist Tour bussen, som var på stedet da vi kom. Den havde været til British Open sidste uge, og valgte så at servicere os CT spillere istedet for at smutte til Sverige... Lucky us ;-) Feeeeed bus.

Jeg vil se om ikke jeg kan klatre op af i stillingen imorgen... Har brug for det!

God lørdag...

Rasmus