Jeg havde chancerne...

2010-06-30 15:20

Set over de sidste to dage er det bare ikke godt nok at være +6 på de sidste to runder. Jeg spiller super godt igår og helt okay idag. Jeg burde aldrig have været dårligere end par score mæssigt, men sådan er det nu engang. Det med at gøre det færdigt på green skal bare være på plads, hvis man vil vinde eller slutte helt fremme. Jeg puttede ikke godt nok til at vinde, men spillet er godt nok til at vinde - det er jeg slet ikke et sekund i tvivl om!

Jeg fik ret mht. vinderscoren, total var Guastav Adell i par og det var godt nok til at vinde. Godt gået Gustav, og godt forudset af mig ; )

Igen, så burde jeg selv have været omkring den score, men jeg var slet ikke i nærheden af at læse de greens godt nok. De var fede at putte på, men jeg er lettet over ikke at skulle læse flere putts på dem i denne omgang, de snød mig næsten hver gang. 
Jeg er nødt til at overbevise mig selv om at jeg ikke putter dårligt, men bare læste dem dårligt. Jeg følte jeg slog dem fint, men når man bliver mere og mere usikker på green reading så putter man blødere og blødere.

For lige at vende det til det positive, så er det fint at blive nummer 15 i et godt felt med en kold putter : )

Spillet er der, og jeg skal nok få chancerne igen senere på året! Jeg skal nok få tilspillet mig et par topresultater mere.

Rasmus