Jeg er okay, men...

2010-11-30 20:05

Jeg ville virkelig gerne ha´ spillet for en lille uges tid siden. Sådan blev det ikke, og jeg er 100 % indforstået med det nu!
Jeg er, set i bakspejlet, glad for min beslutning. Det havde været dumt at pådrage sig en omfattende skade!
Jeg skal forbi min læge torsdag som formentlig sender mig forbi en MR Scanning, så der kan blive klarhed omkring min ryg. 
I morgen skal jeg screenes og så kan jeg så småt begynd at genoptræne/opbygge en god og sund fysik i ryggen. Så vidt jeg er orienteret så starter CT i midten af Januar, og det håber jeg at blive klar til.

Selvom drømmen om at spille på Europa Tour, allerede fra næste år af, brast i sidste uge, så bliver det fedt at prøve kræfter med CT. 
Så må jeg jo bare kvallificere mig på samme måde som Thunder Bear har gjort det i år, via Challenge Tourens rangliste. Det er også, i min verden, den mest holdbare måde, og lidt svarrende til mit avancement til CT gennem NL i år. 
Man skal spille godt og være fremme en del gange for at gå den vej. Det afspejler en god kontinuerlig stabilitet samt et højt bundniveau at kvalle den vej. og det føler ejg at jeg har.
Jeg kan også bare vinde 3, ikke? så er den skid slået, ej spøg til side... Jeg er ved at sætte mig mentalt op til næste år, nu skal jeg bare lige have dommen og hjælpen til at komme igang med at få oparbejdet en fysik der kan indfri mine målsætninger.

Og så lige et "Held og Lykke" til de danske farver i det spanske. Jeg kender banen ret godt og ved havd de står overfor. Håber ikke de bliver afbrudt af for meget natte/morgen frost. Der var allerede koldt da jeg trænede på Catalunya for 2 uger siden. Længden er ikke skræmmende på banen, men mans skal være præcis fra tee samt udnytte par 5 hullerne.

Kom så Dam, Løkke, Hartø, Nørret og Vibe Hastrup!

Rasmus