Jeg er klar!

2010-02-18 14:28

Så er taskerne ved at være pakket. Shit der er meget "grej" med. Godt min golfbag og kuffert tilsammen må veje 50 kg ; ) 
Min kuffert er proppet med nyt og lækkert tøj fra Galvin Green, som jeg glæder mit til at spille i. 

Det er vist første gang jeg har pakket til godt 5 ugers ophold syd på. Det bliver en udfordring, men hold da op hvor jeg glæder mig. Det her danske snevejr hænger mig langt ud af halsen. Jeg tør ikke engang tænke på om det er væk, når engang jeg kommer hjem... Det er det nok ikke : (

Nå, den tid den sorg - i første omgang gælder det 5 uger syd på, 2 turneringer på Hi5 Touren www.hi5protour.com og 3 på Ecco Touren www.eccotour.org. Det burde være til at følge med live på de to nævnte sider, ellers er www.teetime.dk/livescoring_mm  helt sikkert også et godt sted at finde mig ; ) Derudover lover jeg at jeg nok skal få blogget dernede fra. Måske ikke efter hver runde, men som minimum efter hver turnering.

Jeg føler mig faktisk rimelig klar. Jeg har ikke set en bold flyve de sidste to uger, da al træning har været indendøre i Hobro. Jeg har dog en fin fornemmelse for at der ikke er langt til en form der kan omsættes til noget produktivt, og jeg har da også 3-4 hele dage dernede inden første turnering går igang (næste onsdag). Jeg har nogle tekniske målsætninger som jeg vil arbejde efter dernede, og forhåbentlig kan den gode fornemmelse følge mig hele turen.  Mine forventninger til opholdet er selvfølgelig at få kick startet sæsonen tidligere end normalt. Forhåbentlig kan denne tur skabe gode rammer for en fornuftig start med point til diverse ranglister. Endvidere burde denne intense start give grund til en øget tro på, at jeg vil være ekstra klar og mere fit og formstærk til når ECCO- og Nordea Tour for alvor begynder. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i år går efter at blande mig i toppen af ranglisterne, Nordic League i sær.  

Jeg vender tilbage på bloggen, når engang der er græs under fødderne!

P.s. Held og lykke til Anders Hansen i dag. Fedt at han gik videre igår : ) KOM SÅ DK!

Rasmus