Jeg står uden ord...

2011-08-12 17:35

Igen må jeg tage hjem før tid. Jeg er frustreret ked af det og helt på bar bund. Jeg er virkelig træt af det. Igår var egentlig en fin start, var god fra tee og særligt wedge spillet var godt. Havde jeg været tidligere ude, havde jeg været 4 slag bedre. Greens var FORFÆRDELIGE sidst på dagen igår. Efter alt det regn der kom op til turneringen var banen meget våd og særligt greens blev i løbet af dagen helt smadret. Der var simpelthen ikke et eneste sted på green hvor det kunne lade sig gøre at få bolden til at rulle. Det gjladt om at to putte, hvis man kunne. Har aldrig prøvet noget lignende. Det var ikke green keepernes eller banens skyld, bare vejret der gjorde det umuligt at undgå dette. 

Igen idag var banen ramt af den massive regn der kom op til turneringen. Green var bedre, men ikke gode. Jeg vil faktisk sige, at jeg spillede en del bedre idag, end tilfældet var igår. Jeg bruger trods det 8 slag mere på runden. OTTE F...... slag mand. 
Jeg var på forkert side af pinden en del gange idag, det medførte 36 pis putts, og tre gange måtte jeg chippe for par, efter at have chippet den ud af green. Så skæve er green her i Norge. Jeg har ikke slået et eneste dårligt chip, jeg har bare ligget forkert i forhold til pinden! Det er svært ikke bare at bande og svovle lige nu, og det er nok bedst at jeg slutter inden jeg skriver noget jeg fortryder. Jeg er MEGET træt af det og jeg er et stort spørgsmålstegn med hensyn til hvad jeg skal gøre for at komme videre herfra. Jeg har fået så mange på tuden i år, at jeg for længste har fået boksertud. Jeg er bange for at alle slagene også har påvirket det inden i. Jeg er rigtig rigtig ked af det, og jeg er en mand på grådens rand :.(

Jeg mindes ikke jeg før har haft så svært ved at få noget til at fungere som jeg har nu. Jeg ville ønske jeg diagnosticere "fejlen" i maskinen, men problemet er lidt, at det hele tiden er noget nyt jeg har problemer med :-( Det bunder nok i noget mentalt, men jeg kan ikke komme det til livs på banen, slet ikke. Jeg bliver bange så snart jeg fejler og det ses også på kortet idag. Jeg tager en dyb hulkant på hul 6 idag, for at komme 2 under for runden. Den burde være gået i. På 7 hul får jeg en rigtig rigtig uheldig og ærgerlig dobbelt bogey - efter et acceptabelt tee slag 3 meter venstre om green fra 205 meter, slår jeg et chip, slået til ypperste perfektion, som alligevel rullede (i nærmest slow motion) forbi hullet, videre og videre - ja helt ned i roughkanten 8 meter forbi pinden. Så står man over for et langsomt chip, som kan komme tilbage i hovedet af en, hvis ikke man slår den hårdt nok. Slog et fint chip, der var tæt på at gå i, som lage sig 1 meter bag hullet. Forbi med den og 5 på kortet :-( For F..... da!
Det blev starten på 8 huller, som blev spillet i 7 over par. Jeg taber ikke hovedet, jeg koncentrer mig og jeg gør hvad jeg kan. Jeg ser bare det hele smuldre foran mig, og det gør det så. Jeg får præstationsangst, fordi jeg så mange gange i år har gjort det før. Se bare sidste uge på Lübker. Spiller super på de første 7 huller. To under par, og fører turneringen, de næste 6 huller (8-13) noterer jeg altså plus 7! Fra at være i fuld kontrol og godt med, kan jeg bare tabe det hele på gulvet og bare rasle ned af listerne. Det samme i anden runde på Lübker. Jeg spiller ikke super, men holdes egentlig kun tilbage af dårlig puttning. Jeg lukker lige med at 4 putte 16 hul (banens 7 hul) og så 3 putts fra tre meter på 17 (banens 8) for at miste et i forvejen højt cut med to slag. Idag kommer jeg trist gennem banens første 9 huller i uforståelige 38 slag (+2), mistede 1 fairway på de 9 huller og 1 green!
Prøver at viske tavlen ren, men laver så bogey-bogey på 10. og 11 hul. I øvrigt et 3 putt på 11 hul fra 3 meter!. +2 på to rigtig nemme huller. Jeg prøver, med alt hvad jeg har lært, men jeg høster samme rådne frugt hver gang :-(

En frustreret og ualmindelig trist Rasmus Hjelm.