Igang med træningen

2011-10-18 13:38

Det blev ikke til meget pause fra træningen. Straks efter jeg kom hjem fra Frankrig påbegyndte jeg fysisk træning. Har den sidste uges tid arbejdet hårdt med core og stabilitets træning, og i denne uge betynder målrettet fysisk træning til et lidt uvandt område... Baller og baglår :-)
Jeg har egentlig godt vidst det, men jeg troede egentlig jeg trænede de områder okay, men jeg er lidt for spinkel i de områder muskel mæssigt og styrke mæssigt ifht. resten af kroppen, så de næste 14 dage skal der pumpes baller og baglår ;-)
Det bliver sjovt og anderledes, men især sjovt fordi det er nogle øvelser jeg ikke har lavet længe. Rart med lidt variation. Brown, Larsson og min Fys Morten mener det er det helt rigtige, og jeg stoler på dem.
Ellers er jeg igang med at forbedre det tekniske. Jeg har altid været en god fader af bolden, men vil nu for alvor til at arbejde mig hen imod et mere lige slag som standard slag, og det koster tid, kræfter og hårdt arbejde, men jeg kan mærke når jeg gør det rigtigt på rangen, at det kan blive rigtig godt. Jeg får en meget bedre og fladere flugt med samtlige køller i bagen og så vil jeg blive bedre til at drawe bolden samt at slå ind i en vind der kommer fra venstre til højfre samt modvind. Mine vanlige fades spinner alt for meget!

Det er som sagt ikke sådan noget man bare lige gør, så der skal slås mange bolde pt. Også i det korte spil er jeg begyndt at arbjede hen imod en mere solid teknik. Jeg er inspireret af Alexander Noren og er igang med at lære at pitche bolden som ham. Bliver nok aldrig helt på hans niveau, og jeg er selv god til det i forvejen, men det  kan ikke skade at blive endnu bedre rustet i den del af spillet. Jeg syntes det føltes rigtig fedt, når man slår den godt ;-)

Ellers ikke så meget nyt... Jeg prøver på at holde dampen oppe frem mod tourskolen, hvor målet er at komme til final stage og så tage hver dag derfra som det nu kommer. Jeg får Thomas Christensen, som jeg kender fra hans tid hos Titleist på bagen som caddy. Det skal nok blive rigtig fint. Det gik godt sidst, og vi hygger os fint sammen... Det var ikke ham der lavede de fejl der blev lavet ;-)

 

God tirsdag...

 

Rasmus