I skyggen af The Open...

2011-07-11 21:35

Jeg glæder mig på mange måder til næste uge.

Det bliver godt at komme igang igen efter en dejlig fri uge, hvor der blev tid til at lave andet end at "tæske" bolde. Jeg har brugt en del tid med venner og familie. Jeg har blandt andet spillet fodbold golf og grillet et par aftener med vennerne. Rigtig hyggeligt :-)

Batterierne er ladt op, og motivationen atter høj. Formen har været opadgående hele ugen og jeg har været meget tilfreds med træningen. Fri ugen har også betydet td til at teste grej optimering deraf. Det er faktisk resulteret i en del ændringer i Rasmus Hjelms bag frem til næste uge og fremover. Ny wedge kombination, og en lille morfar kølle ;-)

I stedet for  PW, 51*, 55* og 59* graders wedges (altså 4 stk. ), har jeg nu kun følgende 47*, 53* og 59* (3 stk. ). Formålet med dette var at få lukket det hul jeg har haft mellem mit 3 jern og min 3 wood gennem meget lang tid. Jeg har en stærk 3 wood i bagen, altså kun 13,5 grader, som gør "hullet" mellem denne og 3 jernet for stort. Jeg har nu fået en 5 wood i bagen, som helt sikkert er kommet for at blive... Jeg slår den lækkert ;-) og så udfylder den hullet perfekt. Det er samme model fra Titleist som min 3 wood, bare med flere grader, 18,5 for at være nøjagtig. Det er en gammel sag som stadig "spiller" :-) 906F4. Den dur bare...

Selv om fokus i denne uge i golfverdenen er rettet mod England og The Open, vil jeg gøre mit til, at Schweiz også bliver nævnt. Det er tid til at krave op af det leaderboard.
Jeg håber jeg får lidt tid til at følge Bjørn, Olesen, Lucas og Anders ligesom i andre, og jeg håber på at der kommer danske farver på leaderboardet på Royal St. Georges. 

Golf Hilsner fra Rasmus Hjelm