hvor blev de sidste 2 uger af???

2012-04-10 12:09

Da jeg kom hjem fra Spanien, efter 2 turneringer på La Manga på Ecco Touren, kom jeg egentlig hjem med høj motivation og lyst til at arbejde med tingene. Det var skønt også at komme hjme til fantastisk vejr... Trænede i polo shirt et par dage :-)

Så skete der noget med vejret som ramte min motivation, desværre.
Jeg sidder og tænker tilabge på 2 uger, hvor jeg faktisk kun har været ude og træne golf 3-4 gange så vidt jeg husker. Jeg har spillet 2 gange 9 huller og så slået bolde et par timer og pitchet lige samme antal timer. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har faldet så drastisk i træningsintensiteten... Mærkeligt. Men jeg har virkelig ikke haft lyst til at træne i det fordærdelige vejr.  Måske det er fordi jeg savner konkurrencen i spillet??? Man kan ikke engang træne en time, så er man stiv frossen og når det blæser en pelikan som det gør her i det nordjyske, og vinden så er fra siden er det total ubrugeligt at slå bolde i. Jeg spillede faktisk fint de to gange jeg har spillet 9 huller. Hhv. 1 og 2 under par, kan man ikke klage over. Men jeg er skuffet over ikke at være længere træningsmæssigt pt, end jeg er. Jeg havde en del at træne på da jeg kom hjem fra Spanien, men udsigten til regn og blæst og kulde på Aalborg Golfklubs anlæg kombineret med standmæssige forhold der naturligvis minder om vejrforholdene har ikke hjulpet på motivationen :-( 

Jeg har haft god grund til at træne på putningen, som var katastrofalt på La Manga resultatmæssigt.
Jeg fandt frem til noget godt en dag jeg filmede min opstilling og puttesving sammen med Kasper Estup, men jeg har ikke trænet det siden. Kun brugt det vi fandt på puttinggreenen under de to gnage 9 hullers spil. Det virker meget godt - hvilket jo er positivt trods alt. At man gør noget nyt for at forbedre noget der trænger, er altid sjovere når man mærker en forskel og ser at det munder ud i et faktisk resultat også. Jeg skal slappe mere af over bolden i min opstilling til puttet, ellers får jeg en sjov venstre centreret opstilling og spænder alt for meget i kroppen. Det er ikke så godt og det kan virke meget mekanisk.

Håber på at vejret snart vender, ellers må jeg forsøge mig med alternative tilgange til træningen. Jeg træner ihvertfald for lidt pt.

 

Jeg håber i alle har det godt :-)
 

Hilsner og bønner om et snarligt vejrskifte fra Rasmus Hjelm.

P.s. " Hvis du gør hvad du altid har gjort - får du hvad du altid har fået" - en god grund til at ændre ting og arbjede med dem ikke ? ;-)