Hvis og hvis...

2010-10-01 17:18

Hvad er Bjørn uden Okay, hvad er Kylling uden Bamse, hvad er Kaj uden Andrea.... Hvad er en golfspiller uden en god putter???

Ej det er lidt plat, men det er ganske rammende. Jeg burde have flået banen i stykker idag. Jeg spiller pisse godt. rammer virkelig bolden lækkert. Mentalt hårdt, at noterere for mange slag på kortet igen. Spillet var fint igår, men meget bedre idag, faktisk bund solidt. Driver kanon, og slår fede jernslag. Har virkelig mange chancer... og mange putts, desværre : (

Det er svært ikke at være analytisk, når man føler der er bud efter mere, og jeg har lige set i mine statestikker for de sidste turnerineger at jeg ikke har noteret under 30 putts siden jeg spillede the hurdle... ups! 
Det er så forbandet svært at være tilfreds med sin golf, når man ikke får det mindste ud af det. Der er up og down perioder i dette spil ,som der er i livet generelt. Men den her down periode kommer højst uønsket og ulejligt (sjovt, det gør de ret ofte ikke?), og burde stoppe øjeblikketligt. Jeg ved godt det ikke hjælper at snakke om det, og slet ikke at nævne at "man putter dårligt". Det er en dødssynd at gøre det, for ubevidst så sidder den inde bag skallen og bidder sig fast om minder en om det hver gang man har putteren i hånden, "hey, den er du ikke ret god med pt." 

Det er slut nu! 

Jeg putter godt. Jeg har før puttet dårligt for senere at vise, at jeg kan putte godt igen. La Manga var tragisk først på året. Senere på året, vandt jeg på Royal Oak. Og når jeg ser tilbage på sejren var det ikke mit spil tee til green der gjorde jeg vandt, nej jeg har spillet meget bedre i mange af de andre turneringer i løbet af sæsonen end eg gjord epå Royal Oak. Jovist spillede jeg okay, men ikke godt. Tilgengæld så fik jeg holet en del på green og var skarp i det korte. Senere er det blevet til to andne pladser, en tredjeplads og en sjette plads. Det kan man ikke blive uden at hole bare en lille smule, end ikke på 3rd level.
Jeg ER god, jeg KAN putte og jeg VED det. Nu finder vi det frem igen. Jeg tog et valg idag. Der skulle gøres noget nyt. Overvejede den nemme løsning, nemlig at gå ind i shoppen og købe noget der så helt anderledes ud en den putter jeg har nu. Jeg fandt to, som jeg prøvede, overvejede længe om det var pengene værd, for jeg holede faktisk ikke mere med dem en jeg gør med min egen. Jeg skulle bare gøre noget nyt og stå med noget andet i hånden. Min egen putter stod nærmest og grinede op i hovedet af mig, med ordene "prøv bare, men du kan ikke, og du ved det jo". Jeg bandede en enkelt gang, gik ind i shoppen og bad proen om at finde nogle grips frem. Nederst i dyngen lå et PING grip, alla det Tiger bruger... På med det og tag lige 1 grad eller 2 af putterhovedets nuværende loft sagde jeg til ham. Det gjorde han straks, og 150 SEK senere stod jeg med en anden putter i hånden som hverken lo eller var tavs. Den var neutral. Dejligt, og jeg gik ud og rullede nogle fede putts. Holede klart flere putts og rullede den bedre. Den føltes godt og så godt ud. Det er det putning drejer sig om, det skal føles godt og bekvemt. ikke for mekanisk, bare frit. 


 

Dermed ikke sagt, at jeg går ud og skyder 66 imorgen og noterer 25 putts, men GUD hvor ville jeg ønske det blev sådan. Det er muligt, og jeg går ud med oprejst pande, nyder spillet og banen og ser hvad det kan blive til. 
Vigtigst at alt, så putter jeg godt : )

 

Rasmus