Hvad skal man lige sige…

2010-02-24 21:33

Hold da kæft det var tyndt i dag. Ærlig talt virkelig piv elendigt. Jeg havde gjort alle forberedelser godt og havde super fornemmele på driving rangen inden runden… ingen stivhed eller nogen form for drilleri.

Jeg havde nemt ved at dreje bolden op mod den MEGET kraftige side modvind fra venstre af, så jeg var super glad for min opvarmning. Det blæste som sagt helt vildt i dag, og på putting green mødte en af mine frygter mig for alvor. Hurtige greens i vind!

Greens var virkelig glatte og flere spillere stod og puttede 2-3 meter putts tilsvarende forbi hullet afhængig af vindstødene. Jeg var allerede inden runden skræmt, og jeg måtte da også notere ALT for mange putts derude i dag som resultat deraf. 
Jeg må tilstå at når jeg kigger på scores, så er jeg ret imponeret. Der er mange gode scores i dag. Selv om jeg på banen spillede som en konfirmand uden arme, så syntes jeg bestemt ikke den var til at gå til. I går var der perfekte forhold sammenlignet med idag. Der skød jeg par, helt ok, ikke prangende men ganske fint. Det skræmte mig lidt at det kun rakte til en 31 plads!

Det eneste positive ved dagens runde var en kompliment jeg nød og som holdt mit hoved højt hele vejen rundt, ja okay på når 18 hul. Der blev jeg godt nok taget ved næsen, men nok om det. Da vi stod og ventede på foranspillende gruppe på 4. tee, sludrede mine to spillepartnere og jeg om lidt af hvert. Det viste sig, at en af dem jeg spillede i bold med, havde spillet på Europa Touren og i den forbindelse spillet i bold med mit store idol, Søren Hansen, til  Irish Open. Jeg ved ikke hvordan vi kom ind på det, men jeg tror jeg fik sagt, at jeg misundede ham den oplevelse at spille med Søren, som efter mit hoved har verdens fedeste sving. Han har super fed rytme gennem hele svinget, fik jeg vist sagt. Kort efter grinede de begge til mig og spurgte om jeg var selvfed, for min rytme mindede alvorligt meget om Sørens : )

Da blev jeg jo helt blød, måske for blød for derefter slog jeg sku venstre venstre : ( 
En bold der starter venstre og bliver i venstre hvis ikke den skruede mere venstre… Føj for en grim fornemmelse.

Jeg er nok nød til at få arbejdshandskerne på og så træne igennem.

Det var alt fra mig nu. Jeg er naturligvis nede efter dagens oplevelse af total destruktiv golf, men jeg er ved godt mod igen i morgen og klar til at arbejde videre.

"Styrt" Hjelmen.