Hjemme : )

2010-03-27 17:13

Efter en super tur, der i høj grad levede op til forventningerne syntes jeg det er rimeligt, at jeg nu sidder som en total afkræftet golfspiller og opdaterer min hjemmeside.

Målet vcar at få lidt bedre styr på det hele, osm i høj grad lykkedes. Jeg fandt et par ting i det lange spil som jeg arbejde på og fik trænet en del kortspil, samt forbedret min putting markant. Det skyldtes ikke bedre greens, ændret teknik eller noget, det skyldes bare bekræftelse i at det faktisk så godt ud og det bare var et apørgamål om at sigte og læse putts rigtig samt tro på det. Allerede anden dag skød jeg minus 8- MINUS OTTE : ) jeg var naturligvis glad og stolt, selvom det ikke gjaldt nogen steder ud over i min underbevisdthed. Dagen efter va rjeg igen lav. Minus 4 inden sidste hul, som uheldigvis blev takseret med en dobbelt bogey.Skid tmed det, det var bare en dum beslutning fra et dumt leje der kostede en bold out off bounds i andetsalget ind til green. Jeg noterede i de to tundr kun 27 og 29 putts med hhv. 17 og 15 greens i regulation. DET VAR FEDT - for det er det der skal til for at gå lavt.

Resten af ugen forløb fint, både for mit og holdkammeraternes vedkommende. Vi slkuttede af med super pragtfuldt vejr og tog alle afsted med gode erfaringer i rygsækken.

Allan og Marcus som ledte træningen til perfektion, havde et mål detr hed sig at alle spillere skulle tage hjem fra træningslejr med værktøjer til at bryde vaner og til at træne bedre og mere effektivt. Helt fantastsik fokuspunkt, som jeg håber alle forstod. Personligt fik jeg ihvertfald meget ud af det...

Alt i alt en god tur, så tak til drengene og the two coaches ; )

Rass