Happy Sunday :-)

2012-02-27 12:30

Hvor er Danmark dog svær at blive klog på...

Igår havde vi det fineste vejr, nærmest forårsagtigt, og idag vil man ikke engang sende en hund udenfor døren... Det er en skam at Danmark ligger så langt mod nord :-(

Jeg havde en super dag igår. Det var første gang jeg var ude og spille på græsset i Danamark i 2012 og første gang jeg var ude og spille siden USA. Jeg havde været ude og pitche lidt to dage forinden. Det blev kun til kortspils træning den dag, grundet storm. Det blev også ret hurtigt koldt skulle jeg lige hilse og sige...

Nå men igår var jeg ude og trille 9 huller. trænede lidt inden! Det var en fornøjelse... hvis man lige fjerner de frosne og knoldede greens, det ringe græs etc, ja så var det ren optur :-)

Ej spøg til side, jeg nød at spille igår, og jeg syntes det var en meget positiv oplevelse. Bolden føj altså fint. Lidt fladt i starten, men det jeg har arbjedet på det virkede igår. Jeg slog kun én mini fade, ellers var boldene lige/lille draw. FANTASTISK :-) :-) :-)

Nogle gange skal der ikke meget til at gøre en glad, andre dage endnu mindre til at gøre en sur, men man skal dælme huske at nyde de dage, hvor nærmest ingenting gør en forskel. Det var egentlig bare det jeg lige ville dele med jer... Kan i have en super god dag! 

Rasmus