golf er en mærkelig størrelse...

2010-09-08 12:33

Minus tre idag er godt, men jeg spillede ikke godt... tilgengæld puttede jeg godt idag. Det må jeg hellere gøre lidt oftere : ) 
Det er sjældent, at man skyder højt når man putter godt. Jeg havde også lige det fornødne held idag, de gange jeg slår et dårligt tee slag. de blev ikke straffet idag som tilfældet var igår. Igår ville de helt sikkert have lagt sig skidt bag et træ eller i en bunkerkant, men idag gik det de par gange bolden ikke var på ret kurs. skønt når det udligner sig sådan noget...!

Alt i alt tilfreds med dagens forløb, og endnu mere tilfreds med at slippe for at slå flere punch slag... Jeg har stort set ikke slået andet... tilbage i stancen og ned oven i hovedet af bolden. Det tager nok en uge før svinget er på plads igen nu, for hvis jeg kender mig selv godt nok, så er der ikke meget vægtskifte efter sådan en turnering som denne... det er nok nærmere stack and tilt agtige tendenser ; )

Det duer ikke, så de næste dage kommer til at gå med at fikse svinget samt at gøre spillet og holdet klar til divisions finalerne som starter lørdag i den kommende weekend. Det glæder jeg mig til : )

Rasmus